Muntenia News | Homepage

Consiliul Judetean acorda un ajutor de 125.000 lei primariilor Galbinasi si Chiselet

👤Scris de Alexandru Stan 🕔28.Mar 2014 Citit de 245 ori Sursa: OBIECTIV-ONLINE

Primaria Galbinasi a primit 105.000 lei din bugetul CJ pentru construirea unui pavilion cultural

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Calarasi de joi, 27 martie 2014, consilierii judeteni au aprobat modificarea Hotararii nr. 2/2014 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si a sumelor alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital si pentru cofinantarea proiectelor de infrastructura si a programelor de dezvoltare locala, pe unitati administrativ – teritoriale, pe anul 2014 si estimarile pentru anii 2015-2017.

Initial, comunei Galbinasi i-a fost alocata suma de 105 mii lei pentru cofinantarea proiectului de dezvoltare locala ,,Anveloparea 2 corpuri de scoala”.

Avand in vedere faptul ca suma alocata pentru proiectul mentionat mai sus este insuficienta, iar prioritatea colectivitatii locale este aceea de a construi un pavilion cultural, s-a considerat ca fiind oportuna si necesara realocarea sumei pentru noul obiectiv, respectiv ,,Pavilion Cultural”.

Articole Similare

Trafic de droguri la Oltenița/Doi bărbați au fost reținuți

Trafic de droguri la Oltenița/Doi bărbați au fost reținuți

Doi bărbaţi din Olteniţa au fost surprinşi în flagrant delict de polițiștii de combatere a

Călărași/Bănuiţi de furturi din autovehicule, arestaţi preventiv

Călărași/Bănuiţi de furturi din autovehicule, arestaţi preventiv

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au reţinut pentru 24 de ore cinci

Călărași/Polițiștii au reținut mai multe persoane acuzate de trafic și exploatare sexuală a unor persoane minore

Călărași/Polițiștii au reținut mai multe persoane acuzate de trafic și exploatare sexuală a unor persoane minore

10 persoane reţinute, 15 mandate de aducere puse în aplicare de poliţişti în urma a

Ulmu/Bătrân decedat în casa cuprinsă de flăcări

Ulmu/Bătrân decedat în casa cuprinsă de flăcări

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Chiselet au acţionat pentru stingerea incendiului cu două

ITM Călărași/Amenzi de 11.000 de lei pentru nerespectarea securității și sănătății în muncă

ITM Călărași/Amenzi de 11.000 de lei pentru nerespectarea securității și sănătății în muncă

În săptămâna 25-27 ianuarie 2017, ITM Călărași a efectuat controale în următoarele domenii de activitate:

Cele mai noi stiri

De ce patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate Dacă vor cere bani în plus pentru investigaţii şi tratamente, patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractul cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 PSD va modifica legile securității naționale, care datează de la începutul anilor ’90. Ce zice Băsescu despre asta… Chiar cu o seară în urmă ,  la postul lui Sebastian Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu comenta necesitatea schimbărilor ce ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Nicio zi fără teatru! De luni 20 februarie , „Maraton cultural” la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! Foto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Peste 500 de primari participă la Reuniunea Asociaţiilor comunelor din România.   Au  început lucrările celei de-a XX-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România . Ele se desfășoară ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Diana Vlăsceanu a devenit vicecampioană a României! Argint și bronz la Naționalele de tineret pentru luptătoarele de la CS Târgoviște ; Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat la înălțime în finala Campionatului Național pentru tineret U23, desfășurată la Timișoara, ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10