Muntenia News | Homepage

Controversatul chestor Fatuloiu se intoarce ! Candideaza la sefia CJ Arges din partea PMP

👤Scris de Ioana Popescu 🕔07.Apr 2014 Citit de 318 ori Sursa: ZIARULPROFIT

In lipsa de oameni cu notorietate cu care sa se prezinte in fata electoratului in lupta pentru sefia CJ Arges, Partidul Miscarea Populara Arges a ramas cam singurul partid din Arges care nu a anuntat pana acum candidatul pentru Consiliul Judetean Arges. Asta pana in aceasta dupa amiaza cand presedintii PMP, Daniel Dragomir si Catalin Bulf, au batut palma cu controversatul Dan Fatuloiu. Acesta va fi anuntat zilele acestea ca fiind candidatul PMP pentru functia de presedinte al CJ Arges din partea Partidului Miscarea Populara Arges. Informatia a fost confirmata de conducerea de la Bucuresti a partidului.

Demis cu scandal

In varsta de 57 de ani, chestorul Dan Valentin Fatuloiu a fost seful Politiei Romane intre 2005 si 2007, cand a plecat de la conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, fiind desemnat sef al Biroului atasatului afacerilor interne in Statele Unite ale Americii, in functia de ministru-consilier. Din 2009, a fost secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor si sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica al MAI. Fatuloiu a fost demis in 23 noiembrie 2010 din functia de secretar de stat, sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI. Decizia a fost luata in urma verificarilor facute de Corpul de control al MAI la Inspectoratul de Politie al Judetului Neamt. Controlul a fost dispus in urma asasinatului din 14 noiembrie de la Piatra Neamt si dupa ce seful IPJ Neamt Aurelian Vasea Soric a fost acuzat ca ar „pactiza” cu lumea interlopa. Aurelian Soric si-a dat demisia la scurt timp dupa declansarea scandalului de la Neamt si a fost cercetat disciplinar la nivelul MAI.

Partener de afaceri cu Chelu

Numele lui Dan Valentin Fatuloiu a aparut si in dosarul in care omul de afaceri galatean, Catalin Chelu, a fost prins in flagrant cand incerca sa-i ofere mita lui Fatuloiu. Astfel, in 19 noiembrie, Dan Fatuloiu, in schimbul unei mite in valoare de un milion de euro, ar fi trebuit sa rezolve 48 de dosare penale deschise pe numele omului de afaceri galatean, Catalin Chelu, si ale apropiatilor acestuia. In urma unui flagrant delict, organizat de DNA dupa denunturile lui Dan Fatuloiu si ale fiului acestuia, Alexandru, procurorii anticoruptie au retinut patru persoane, printre care si Chelu. Ulterior, cei patru au fost arestati.

Articole Similare

AU FENTAT ŞI BISERICA ! PSD a împărţit Calendare Ortodoxe 2017 cu sigla PSD alaturi de Fecioara Maria

AU FENTAT ŞI BISERICA ! PSD a împărţit Calendare Ortodoxe 2017 cu sigla PSD alaturi de Fecioara Maria

În plină campanie electorală, PSD Argeș a împărțit în mai multe localități aproximativ 5.000 de

Klaus Iohannis: Politicienii cu probleme penale INTERZIȘI la recepția de 1 Decembrie

Klaus Iohannis: Politicienii cu probleme penale INTERZIȘI la recepția de 1 Decembrie

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis a precizat că politicienii cu probleme în justiție

Necunoscuţii PNL la mâna unui Mondial cu pretenţii

Necunoscuţii PNL la mâna unui Mondial cu pretenţii

PNL Arges a pornit de curand o noua campanie electorala in judetul Arges iar, daca

Ca sa fie cu noroc – Lansarea candidatilor PNL Arges s-a facut la Curtea de Arges

Ca sa fie cu noroc – Lansarea candidatilor PNL Arges s-a facut la Curtea de Arges

Candidatii PNL Arges la alegerile parlamentare au venit astazi la Curtea de Arges unde si-au

80 de argeşeni în vizitǎ la Palatul Parlamentului

80 de argeşeni în vizitǎ la Palatul Parlamentului

Un grup de 80 de persoane de la Mioveni și Moșoaia , au vizitat joi,