Muntenia News | Homepage

„Cea mai mare ora de sport” se muta la mare

👤Scris de Georgiana Matei 🕔30.Iul 2015 Citit de 236 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Sambata, 1 august 2015, intre orele 9.00 si 21.00, in statiunea Mamaia (Piateta Perla), va invitam sa participati la Cea mai mare ora de sport din Romania, eveniment ce face parte din programul national „Miscarea face bine”.

Actiunea reprezinta un mijloc inedit de promovare a litoralului romanesc si a sportului in masa. La ,,Cea mai mare ora de sport” din Mamaia vor avea loc demonstratii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zona cu biciclete stationare si una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti la nivel national si international.

,,Acest eveniment ajuns la cea de-a cincea editie demonstreaza ca marile companii au puterea sa schimbe mentalitati: din ce in ce mai multi oameni participa la ,,Cea mai mare ora de sport”, unii devenind la randul lor instructori intre timp. Accesul liber, apa si mancarea sanatoasa oferite participantilor in mod gratuit permit adoptarea sportului si in zone de public inaccesibile pana acum conventiilor de fitness ori competitiilor sportive. Programul si clasele sunt gandite pentru ca orice trecator sa poata face miscare, la nivelul si dupa preferintele personale. Avem grupuri de participanti care vin de la sute de kilometri distanta”, afirma Cristian Margarit, specialist in nutritie, Getfit.

Anul acesta, ,,Cea mai mare ora de sport” sarbatoreste cinci ani de la prima editie si reprezinta cel mai mare eveniment sportiv desfasurat sub umbrela campaniei ,,Miscarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sanatate ,,Miscarea face bine” au fost desfasurate si sustinute zeci de evenimente sportive, numarul acestora crescand de la an la an.

Partenerul medical al evenimentului este Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi in mod gratuit o serie de teste medicale generale si va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viata sanatos.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei.

Evenimentul este organizat de Telekom Romania, in parteneriat cu SmartAtletic si Getfit.

,,Anul acesta, incheiem cea de-a cincea editie a ,,Celei mai mari ore de sport” la mare. Suntem bucurosi ca am reusit sa promovam un stil de viata sanatos prin sport in cele mai populare regiuni din tara. Acest lucru face parte din strategia noastra de responsabilitate sociala, iar prin aceste evenimente unice si memorabile pe care le organizam, incercam, de la an la an, sa convingem cat mai multi oameni sa renunte la sedentarism si sa adopte un stil de viata sanatos prin miscare”, afirma Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Persoana de contact

Cristina Ene

Project Manager

Cristina.ene@smartatletic.ro

0744.351.310 Transmite,

Dr. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

0725.465.508

Articole Similare

Program zilnic la cabinetul din Curtea de Arges al deputatului Dan Bica

Program zilnic la cabinetul din Curtea de Arges al deputatului Dan Bica

De o lună de zile, la Curtea de Argeș s-a deschis un cabinet parlamentar, singurul

Liberalii au adus un omagiu Regelui Carol I

Liberalii au adus un omagiu Regelui Carol I

Astǎzi, 10 octombrie, se împlinesc 103 ani de la trecerea în nefiinţǎ a Regelui Carol

O recunosc PSD-iştii – Procentul de încredere le-a scǎzut cu 30% în Curtea de Argeş

O recunosc PSD-iştii – Procentul de încredere le-a scǎzut cu 30% în Curtea de Argeş

Increderea argeşenilor în partidul pe care l-au votat şi ai cǎrui reprezentanţi au fost trimişi

Primarul Bucălie de la Mălureni, găsit incompatibil de ANI

Primarul Bucălie de la Mălureni, găsit incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul

Gheorghe Nicuţ, cel mai bun primar pe care l-a avut Curtea de Argeş

Gheorghe Nicuţ, cel mai bun primar pe care l-a avut Curtea de Argeş

Este cunoscut faptul cǎ o bunǎ parte dintre argeşeni regretǎ anii în care Gheorghe Nicuţ