Muntenia News | Homepage

Argeşenii reclamă: LA MITING CU JAPCA ! „Am fost amenintati ca vom fi dati afara !” VEZI DECLARATII COMPLETE

👤Scris de Maria Radu 🕔10.Iun 2018 Citit de 38 ori Sursa: ZIARULPROFIT

– Viceprimarul Pitestiului, directorul Muzeului Curtea de Arges, seful DGASPC Arges, si alti primari sau  sefi de institutii publice fac presiuni asupra oamenilor pentru a participa la miting.

Asa cum stiti, pe data de 9 iunie are loc în Piața Victoriei un miting organizat de coaliția de guvernare PSD – ALDE. S-a anunțat că vor fi aduși din fiecare județ între 3000 și 15000 de oameni. Asa cum ziarul nostru a demonstrat ieri, din Arges vor pleca la protest circa 3000 de persoane, acestea fiind transportate in capitala cu microbuye comandate de primarii PSD. Din păcate dar cum era de asteptat, sunt semnale că persoane din administrațiile locale din judetul Arges fac presiuni pentru a aduce oameni la București, abuzând astfel de poziția lor publică, se arată pe portalul „scos la miting cu japca”. Astfel, viceprimarul Pitestiului, directorul Muzeului Curtea de Arges, seful DGASPC Arges, si alti sefi de institutii publice sau char membri ai PSD au facut presiuni asupra oamenilor pentru a participa la miting.

Iata mai jos declaratiile complete ale argesenilor care sustin ca au fost presati si amenintati sa participe la mitingul PSD de sambata, 9 iunie.

  1. Pitesti – Comportament abuziv: Viceprimarul: „Lucrez la Termo Calor Pitești și toti suntem obligați sa mergem la miting”

  2. Pitesti: „Buna ziua! Vreau sa va spun ca sâmbătă pe la ora 13.00 doua persoane care s-au recomandat membrii PSD au venit la poarta bunicii mele care  si i au spus ca o sa urmeze pe 9 un miting de susținere a psd,iar dacă nu se va prezenta la acest miting Iohanis îi va tăia pensia. Cei doi indivizi i-au propus diverse chestii, de la transport pana la mici si bere, cu condiția ca ea sa nu vina singura, ci cu încă cel putin doua persoane. Prin aceasta întâmplare, consider ca acesti indivizi vor sa găsească oameni care nu nu au capacitatea deplină de exercițiu, de pildă prin în acest caz a amenințat-o pe bunica ca îi taie pensia dacă nu vine, este clar că Iohanis nu poate face asta pentru ca atribuțiile sale de serviciu sunt altele, însă anumite persoane care nu stiu asta sunt victimele celor de la PSD.”

  3. Pitesti – Comportament abuziv: Seful de sectie de la spitalul de Pediatrie Pitesti: „A amenintat cu concedierea asistentele daca nu participa la miting.”

  4. Curtea de Arges – Comportament abuziv: Ştefan Dumitrache, directorul politic al Muzeului Curtea de Arges: „A facut presiuni ca angajatii de la stat sa vina la protest”

  5. Comuna Bogați, jud. Arges – Comportament abuziv: Primarul : „Primarul din localitatea Bogati, Judetul Arges, ION GARLEANU, a amenintat profesorii scoliii din localitate, ca nu le mai deconteaza transportul, daca nu vor participa la miting. „

  6. Pitesti – Comportament abuziv: Persoana ce a convocat intalnirea Consiliului PSD: „La sedinta Consiliului PSD, membrilor Consiliului li s-a impus sa „aduca”, fie prin bani, fie apeland la rudele foarte apropiate, 2 persoane la mitingul din acest sfarsit de saptamana.”

  7. Leordeni, Arges – Comportament abuziv: Primaria: „Ca la orice alegere, domnul primar apeleaza la metoda ajutorul social. Desigur, aceste persoane nu se considera abuzate, considera ca este un fapt normal pentru a primi ajutorul social.”

  8. Pitești – Comportament abuziv: Directorul DGASPC Argeș, Adrian Macovei: „Angajații DGASPC sunt amenințați cu desfacerea contractului de muncă în cazul în care nu participă la miting.”

  9. Pitești – Comportament abuziv: Primarul – „La Pitești se plătesc angajații primăriei cu 50 de lei și li se oferă și o masă pt a merge la miting, bineînțeles mai mult obligați decât benevoll”

  10. Pitesti – Comportament abuziv: Viceprimarul – „Mi s-a impus sa vin cu familia la meeting. Ni s-a promis transport gratuit cu autocarul sau decontarea benzinei daca merg cu masina personala, dar am zis clar ca refuz sa particip iar daca vor mai face presiuni imi voi da demisia inainte sa fiu concediat.”

Articole Similare

PSD lovit dur de UDMR ! Kelemen Hunor: Nu există motive pentru suspendarea preşedintelui şi cred că ar fi cea mai mare greşeală politică

PSD lovit dur de UDMR ! Kelemen Hunor: Nu există motive pentru suspendarea preşedintelui şi cred că ar fi cea mai mare greşeală politică

Nu există motive pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, spune liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.”Poate

CAZ UNIC IN ROMÂNIA ! 1000 de magistrați, sesizare la CSM după amenințările lui Liviu Dragnea VEZI LISTA COMPLETA

CAZ UNIC IN ROMÂNIA ! 1000 de magistrați, sesizare la CSM după amenințările lui Liviu Dragnea VEZI LISTA COMPLETA

Peste 1000 de magistrați solicită suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al

LEGĂTURI DUBIOASE ! La ce patroni a apelat primarul Panţurescu pentru a căra oamenii la mitingul PSD

LEGĂTURI DUBIOASE ! La ce patroni a apelat primarul Panţurescu pentru a căra oamenii la mitingul PSD

– Unul dintre acestia are o constructie ciudată pe marginea strazii 1 Decembrie Ca să înţelegeţi

În loc să facă opoziţie, liberalii lui Miuţescu din Argeş îşi negociază şi împart posturile cheie din judeţ 

În loc să facă opoziţie, liberalii lui Miuţescu din Argeş îşi negociază şi împart posturile cheie din judeţ 

– SE ŞTIE CINE VA FI PREFECT SAU ŞEF LA HIDROELECTRICA Că halul în care a

EMIGRANŢII din PNL se hăcuiesc între ei: acuzații de pactizare cu PSD vs populism

EMIGRANŢII din PNL se hăcuiesc între ei: acuzații de pactizare cu PSD vs populism

Codul Administrativ bagă dihonie între liberali. Împărțiți între nevoia de a se disocia de orice