Muntenia News | Homepage

SCOALA ALTFEL LA POMPIERI

👤Scris de Alexandru Stan 🕔07.Apr 2014 Citit de 286 ori Sursa: ZIARULPROFIT

In baza protocolului incheiat la nivel national intre Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, privind derularea in perioada 07 – 11 aprilie 2014 a programului ,,Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Cpt. Puica Nicolae” al judetului Arges a organizat si va organiza in toata aceasta perioada, activitati non-formale, de prezentare atat a tehnicii de interventie, cat si a riscurilor specifice judetului nostru, dar si a modului de comportare in anumite situatii de urgenta.

Pe langa acestea, sunt organizate ateliere de lucru, iar elevii, in functie de aptitudini si inclinatii, pot afla informatii utile despre: ce inseamna meseria de pompier, despre voluntariat, dar pot invata si tehnici practice de prim ajutor medical in anumite situatii.

De-a lungul acestor zile, peste 4000 de elevi si cadre didactice vor trece pragul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Cpt. Puica Nicolae” al judetului Arges si al subunitatilor subordonate.

Tot in aceasta perioada, personalul din cadrul Serviciului Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a Populatiei al I.S.U. Arges, va prezenta teme, pe linia prevenirii situatiilor de urgenta, in scolile care au solicitat introducerea acestei activitati in program.

Articole Similare

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Astãzi, mai mulţi primari din Argeş vor fi premiaţi la Palatul Parlamentului. Liviu Dragnea şi

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

La sfarsitul saptamanii trecute, Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în parteneriat

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

O tanara familie din Curtea de Arges confirma zvonurile aparute in ultima perioada in urbea

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca ar putea ramane fara apartament si alte bunuri pentru ca nu a platit

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

 Canalizare menajerǎ pentru toatǎ comuna, cu fonduri de la minister Un proiect ambiţios de care nu

Cele mai noi stiri

De ce patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate Dacă vor cere bani în plus pentru investigaţii şi tratamente, patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractul cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 PSD va modifica legile securității naționale, care datează de la începutul anilor ’90. Ce zice Băsescu despre asta… Chiar cu o seară în urmă ,  la postul lui Sebastian Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu comenta necesitatea schimbărilor ce ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Nicio zi fără teatru! De luni 20 februarie , „Maraton cultural” la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! Foto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Peste 500 de primari participă la Reuniunea Asociaţiilor comunelor din România.   Au  început lucrările celei de-a XX-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România . Ele se desfășoară ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Diana Vlăsceanu a devenit vicecampioană a României! Argint și bronz la Naționalele de tineret pentru luptătoarele de la CS Târgoviște ; Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat la înălțime în finala Campionatului Național pentru tineret U23, desfășurată la Timișoara, ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10