Muntenia News | Homepage

PSD ARGES LA UN PAS DE ANARHIE

👤Scris de Alexandru Stan 🕔31.Mar 2014 Citit de 592 ori Sursa: ZIARULPROFIT

– Scandal, injuraturi, imbranceli si amenintari in in ultima sedinta a Biroului Permanent

– Numirile lui Florin Tecau si Mihai Oprescu au incins spiritele

– Pendiuc a avut greaua misune de a fi arbitru intr-un meci al orgoliilor

O scena desprinsa parca din filmele ieftine de comedie sau chiar din cele cu Jackie Chan, astazi in sedinta PSD Arges. Imbranceli, injuraturi, scandal si amenintari, asa s-a rezumuat sedinta Biroului Permanent al PSD Arges, acolo unde primarii judetului, parlamentari, sefi de institutii si deconcentrate s-au imbrancit, injurat si amenintat. Asa se comporta conducerea acestui judet intr-o sedina politica unde acestia ar trebui sa discute despre problemele judetului dar si despre actiunile politice din urmatoarea perioada. Motivul conflictului, nimeni altul decat deputatul Catalin Radulescu.

Conducerea partidului se cam rusineaza cu apartenenta lui Radulescu la PSD Arges. Cei din BPN ii tot cer lui Pendiuc sa-l tempereze pe Radulescu, sau sa-l tina la distanta de partid. Si uite asa a izbucnit conflictul. Catalin Radulescu le-a dat citire in sedinta celor de la BPN din stenogramele de la DNA si a adus mai multe acuzatii celor din PSD Arges, primarul Ion Dumitru de la Albota a reprosat si el deputatului activitatea neortodoxa, cu iz penal, acesta fiind implicat in niste dosare penale, in cercetare. Deputatul si primarul de la Albota au ajuns in situatia de a initia un meci de box asta in timp ce Pendiuc a ridicat extrem de sus tonul incercand sa faca liniste si sa incerce sa potoleasca spiritele. Gheorghita Botarca, primarul de la Topoloveni a intervenit in discutie si, la amenintarile lui Radulescui, Botarca a raspuns senin „te astept afara!” . Toata lumea urla, pesedistii mai, mai sa se imbranceasca, Pendiuc nu mai putea stapini sedinta si parca nimeni nu-l mai auzea si daca-l auzea nu-l baga in seama. Conflictul s-a stins atunci atunci cand Ion Manzana, a dat cu pumnul in masa si a urlat cu toti plamanii sa se faca liniste.

Candidatura lui Florin Tecau, contestata in partid ca nestatutara

Nominalizarea lui Florin Teacu ca si candidat al PSD la presedintia CJ Arges a starnit multe si adancci nemultumiri in partid. Tot mai multe voci se ridica impotriva lui Tecau, pe motiv ca nominalizarea nu s-a facut conform statutului. La sedinta cu Victor Ponta, cind primarii au insistat sa se stabileasca data alegerilor pentru CJ si s-a supus la vot, candidatura lui Tecau, propusa de cei din sala nu a fost votata. Lucru de care se leaga acum deputatul Radulescu si sustinatorii lui, mai ales membrii oragnizatiei Pitesti. Astfel, in ciuda faptului ca se vedea 100% presedinte la CJ, Florin Tecau are dintr-o data o mare problema, trezindu-se contestat chiar de colegii lui de partid.

Numirea lui Mihai Oprescu in functia de prefect, contestata de Gentea

Cristian Gentea, presedintele PSD Pitesti este impotriva numirii lui Mihai Oprescu, la conducerea Prefecturii. Gentea a facut scandal in sedinta judeteana a PSD Arges. Acesta a reprosat conducerii partidului ca nu a luat pozitie impotriva numirii lui Oprescu in functia de prefect al judetului si ca aceasta candidatura a lui nu a fost discutata in Biroul Permanent Judetean, cu cei din conducerea PSD Arges. Nu a fost singura nemultumire, acesta a fost revoltat si ca avocata Gabriela Zoana, consilier local la Pitesti, nu vine la sedintele Consiliului Local Pitesti si nu isi face datoria politica in partid, astfel o hotarare a lui Pendiuc a fost cat pe ce sa nu treaca la ultima sedinta de consiliu, ceea ce ar fi creat probleme.

Liliana Costache

Articole Similare

La Salatrucu – Turist danez cazut in prapastie – De la vânătoare la spital

La Salatrucu – Turist danez cazut in prapastie – De la vânătoare la spital

Un turist danez a ajuns in aceasta seara la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Municipal

Telecabina de la Bâlea funcţionează din nou dar în Făgăraş e risc ridicat de avalanşă

Telecabina de la Bâlea funcţionează din nou dar în Făgăraş e risc ridicat de avalanşă

Funcţionarea telecabinei care face legătura între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă a fost întreruptă din

Jumătate din consumatorii de droguri din Argeş sunt elevi.

Jumătate din consumatorii de droguri din Argeş sunt elevi.

Deşi nu face parte din regiunea cea mai expusă consumului de droguri, Argeşul este totuşi

Reeducarea prin tortură de la Piteşti a început de Sfântul Nicolae.

Reeducarea prin tortură de la Piteşti a început de Sfântul Nicolae.

“ Era un infern al disperării la Piteşti” aşa spunea părintele Gheorghe Calciu, fostul student

S-a terminat vacanța, se numără amenzile – Cifre impresionante ale poliției

S-a terminat vacanța, se numără amenzile – Cifre impresionante ale poliției

Pentru siguranţa cetăţenilor, în minivacanța de 1 decembrie, peste 150 de poliţişti au acționat suplimentar