Muntenia News | Homepage

Preotii din Arges colecteaza bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului

👤Scris de Bianca Serban 🕔19.Mar 2014 Citit de 342 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Ieri, la Curtea de Arges, a avut loc sedinta Permanentei Eparhiale a Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului sub presedintia Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Calinic.

Avand in vedere hotararile Sfantului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Romane, s-a stabilit data alegerii membrilor Adunarii Eparhiale, in mandatul 2014-2018, precum si numirea presedintilor circumscriptiilor electorale.

S-au prelucrat, cu Parintii Consilieri, hotararile Sfantului Sinod din februarie 2014, cu indatorirea de a fi puse in aplicare, verificand permanent implinirea acestora.

Se vor intensifica activitatile misionar-pastorale si administrativ-gospodaresti care se desfasoara la parohii, mentionandu-se faptul ca pentru toate lucrarile, preotii parohi au obligatia statutara de a obtine aprobarea Centrului Eparhial.

Un alt punct de pe ordinea de zi a constituit-o colecta pentru Catedrala Mantuirii Neamului, facandu-se apel, atat la slujitorii Sfintelor Altare, dar si la bunii credinciosi argeseni si musceleni de a darui, dupa posibilitati, banul vaduvei, pentru continuarea lucrarilor.

Articole Similare

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat după ce a şantajat o tânără din Oarja

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat după ce a şantajat o tânără din Oarja

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii

Vila Florica, încă un an la CJ

Vila Florica, încă un an la CJ

Vila Florica mai rămâne un an la Consiliul Judeţean Argeş, anunţul fiind făcut de Simona

Mașini cu lemne confiscate de polițiști

Mașini cu lemne confiscate de polițiști

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au identificat în trafic, pe str. Vasile

OFICIAL – Luni si marti liber! E minivacanta

OFICIAL – Luni si marti liber! E minivacanta

Începând cu sfârșitul acestei săptămâni, bugetarii vor avea parte de o minivacanță de 4 zile.

Elicopter pentru Argeș – Vezi cine îl va folosi

Elicopter pentru Argeș – Vezi cine îl va folosi

 Ion Sănduloiu, şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, a anunţat  că în zilele următoare va

Cele mai noi stiri

Eforturile Societății GSL au făcut ca în Municipiu traficul să se desfășoare fără probleme. De aproximativ o săptămână, salariații din Giurgiu Servicii Locale (GSL), lucrează de la primele ore ale dimineții și până ... Publicat joi, 19 ianuarie 2017 8:58 Eroism! În doar 24 de ore echipajele ISU Giurgiu au rezolvat 43 de situații de urgență!! Zeci de cetățeni și autoturisme au fost ajutate să… Reprezentanţii ISU Giurgiu informează că în perioada 17.01.2017– 18.01.2017, în județul nostru s-au produs 43 situații de urgență. Dintre acestea, 8 ... Publicat joi, 19 ianuarie 2017 8:58 Proteste la Guvern şi în mai multe orașe din ţară, după ce Executivul a publicat proiectele pentru graţiere şi modificarea Codurilor Penale Legea grațierii și amnistiei continuă să inflameze opinia publică în lipsa unei Opoziții care ar fi trebuit să se opună ... Publicat joi, 19 ianuarie 2017 8:58 Primăria Titu organizează concurs pentru un post de Consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant Primăria Titu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarei funcţii  publice vacante de execuţie pe perioadă nedeterminată Consilier juridic , Post-ul ... Publicat joi, 19 ianuarie 2017 8:58 Un bărbat de 62 de ani a fost arestat după ce a şantajat o tânără din Oarja Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Faţă de ... Publicat joi, 19 ianuarie 2017 8:57