Muntenia News | Homepage

Premierul Ponta stresat de B1 TV ? : „Domnul Nicolescu este aici in calitate de prieten … al B1 TV”

👤Scris de Elena Popa 🕔20.Mar 2014 Citit de 220 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Victor Ponta a venit astazi in Arges. Oficial, sa discute despre planurile Guvernului pentru argeseni si realizarea autostrazii Sibiu-Pitesti. Neoficial, pentru a numi noul prefect al judetului si pentru a linisti apele in PSD Arges, organizatie din ce in ce mai macinata de lupta pentru putere. In afara de asigurarile ca autostrada Sibiu-Pitesti se va face, lucruri concrete Ponta nu a spus, nici prefect nou nu a pus. Nu au lipsit insa glumele pe seama presedintelui Basescu. Huiduit copios de mai multe persoane in momentul in care si-a facut aparitia la Prefectura Arges, prim-ministrul Victor Ponta a fost insotit astazi in Arges de primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin, subprefectul Ion Burnei, presedintele interimar al CJ, Florin Tecau, deputatul Mircea Draghici, si nu in ultimul rand … Constantin Nicolescu, fostul sef al CJ si lider al PSD Arges.

Cateva dintre declaratiile lui Victor Ponta la Pitesti despre ….

Prezenta lui Constantin Nicolescu in sala CJ

Domnul Nicolescu este aici in calitate de prieten … al B1 TV” (drept raspuns la intrebarea unei jurnaliste din partea respectivei televiziuni).

Autostrada Sibiu-Pitesti

„Se va face. Autostrada Sibiu-Pitesti e mai mult o chestie politica intre mine si Traian Basescu. In 2015 vor incepe lucrarile la aceasta autostrada, pe baza studiului de fezabilitate actualizat, pentru care s-au alocat bani in buget anul acesta. Lucrarile vor incepe din ambele capete, iar toata autostrada va fi finalizata in exercitiul financiar european 2014-2020. Pitesti-Curtea de Arges va fi primul tronson care va fi finalizat.”.

Discutiile cu reprezentantii Dacia

„Le-am confirmat celor de la Dacia ca autostrada este un proiect care se va concretiza. Cei de la Dacia au mai fost interesati de asigurarea unei stabilitati fiscale in mediul economic si de punerea in aplicare a programului Rabla in acest an”

Noul prefect de Arges

„In sedinta de Guvern de miercuri (26 martie) va fi numit noul prefect al judetului Arges. Nu am facut-o pana acum pentru ca am vrut sa am o selectie foarte clara a persoanelor de aici care au calitatae de inalt functionar public si pot ocupa acest post. Miercuri o sa decidem in sedinta de Guvern cine va fi noul prefect la Arges, pe baza propunerii pe care o voi primi de la ministrul de Interne. Pana atunci aveti aici un subprefect care a preluat interimatul la Prefectura”.

Articole Similare

Intr-un cadru festiv, primarul Baciu de la Corbi va da bani familiilor cu bebelusi

Intr-un cadru festiv, primarul Baciu de la Corbi va da bani familiilor cu bebelusi

In data de 25.03.2017, Sambata , orele 12,00, parintii copiilor nou nascuti, care au depus

A fost avalansa la Balea – Pericol major in continuare

A fost avalansa la Balea – Pericol major in continuare

O nouă avalanșă a avut loc marți, la Bâlea, în Munții Făgăraș, o zonă turistică

Vrei sa fi pompier? Incep inscrierile si in Arges

Vrei sa fi pompier? Incep inscrierile si in Arges

Şanse pentru tinerii care doresc să devină pompieri Instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și

Maine, sedinta de consiliu la Bughea de Jos – Se aproba bugetul

Maine, sedinta de consiliu la Bughea de Jos – Se aproba bugetul

JOI 23 martie 2016 orele 17,00 la sediu , Consiliul local al comunei Bughea de

OFICIAL astazi au fost numiti prefectul si subprefectul de Arges

OFICIAL astazi au fost numiti prefectul si subprefectul de Arges

Executivul a adoptat în ședința de astăzi o serie de Hotărâri privind încetarea exercitării unor