Muntenia News | Homepage

Politistii isi serbeaza ziua – Vezi aici programul complet al activitatilor

👤Scris de Elena Popa 🕔19.Mar 2014 Citit de 269 ori Sursa: ZIARULPROFIT

In perioada 20-25 martie 2014, politistii argeseni desfasoara activitati cu prilejul sarbatoriri Zilei Politiei Romane:

? In data de 20 martie 2014, incepand cu ora 10:00, Inspectoratului de Politie Judetean Arges isi deschide portile pentru a fi vizitat de elevi si prescolari. De asemenea, elevii Liceului de Arta Dinu Lipatti din mun.Pitesti vor participa la un concurs de desene intitulat Politistul – Eroul Meu.

? Vineri, 21 martie 2014, incepand cu ora 10:00, Inspectoratul de Politie Judetean Arges invita jurnalistii colaboratori sa participe, alaturi de politisti, la un concurs de tir, organizat in poligonul din Valea Iasului, Curtea de Arges.

? Duminica, 23 martie 2014, in incinta EUROMALL Pitesti, politistii argeseni, vor desfasura activitati de prevenire, precum si de promovare a profesiei de politist. Totodata, se vor alatura evenimentului cu demonstratii specifice 2 cluburi sportive de elevi, cu profil de autoaparare.

? In data de 24 martie 2014, intre orele 10.30-12.00, la Stadionul din municipiul Pitesti, se va organiza un meci de fotbal intre echipa de fotbal a I.P.J. Arges si echipa Politiei Locale Pitesti.

? Tot luni, 24.03.a.c., incepand cu orele 12.30, in Parcul Lunca Argesului din municipiul Pitesti, va fi inaugurata o zona dedicata educatiei rutiere a copiilor, in cadrul Proiectului EDUPARC, realizat de Primaria municipiului Pitesti, in colaborare cu I.P.J.Arges.

? Activitatile se incheie marti, 25 martie 2014, incepand cu orele 12.00, cand politistii argeseni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Politie Judetean Arges pe traseul Piata Primariei – Piata Vasile Milea din municipiul Pitesti.

Articole Similare

Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Declaratiile fara precedent de astazi ale lui Narcis Sofianu arata adevaratul dezastru  ce pandeste PNL

Sofianu ameninţă că va pleca din filială dacă tot o „slugă” a PSD va conduce partidul

Sofianu ameninţă că va pleca din filială dacă tot o „slugă” a PSD va conduce partidul

Narcis Sofianu a făcut declaraţii incendiare la conferinţa de presă de la PNL. Acesta l-a

Argeşul campion la accidente mortale de muncă

Argeşul campion la accidente mortale de muncă

Dacă în 2015 Argeşul ocupa locul II pe ţară în ceea ce priveşte numpărul persoanelor

Grupare de evazionişti luată cu asalt de poliţişti şi procurori DIICOT

Grupare de evazionişti luată cu asalt de poliţişti şi procurori DIICOT

17 percheziţii au avut loc astăzi în 5 judeţe plus municipiul Bucureşti la comercianţii de

Beneficii pentru rromii din judeţ

Beneficii pentru rromii din judeţ

Cristian Soare şi-a îndreptat atenţia în actualul mandat ca prefect şi spre rromii din judeţul

Cele mai citite

Cele mai noi stiri

Polistii rutieri din Prahova au avut de alergat in weekend. Vezi ce soferi i-au obligat la urmarire Șoferi care nu au oprit la control au pus pe jar polițiștii prahoveni, care s-au văzut nevoiți să plece în ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Un fost primar al Ploiestiului se intoarce la meseria de baza. Andrei Volosevici redevine… Fostul primar al municipiului Ploiești, care a ratat la mustață un nou mandat de senator pe lista ALDE Prahova, și-a ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 AGERPRES: Interviu BOMBĂ cu Codruța Kovesi despre Amnistie și Grațiere! ”Inculpații nu vor mai executa pedepsele, iar banii rămân în…    Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, afirmă, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la AGERPRES, că adoptarea unei legi ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Mâine elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1, din localitatea Izvoarele, vor sta acasă! Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Giurgiu informează că Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Giurgiu a decis suspendarea cursurilor de ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Luni , la puțin după miezul nopții, trei cetățeni sirieni au încercat să intre în România cu documente false…Ce modalitate de acces… Luni, 16 ianuarie, în jurul orei 03.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03