Muntenia News | Homepage

Oamenii de afaceri din Curtea de Arges fata in fata pentru rezolvarea problemelor

👤Scris de Maria Radu 🕔15.Noi 2017 Citit de 48 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Problemele oamenilor de afaceri din Curtea de Argeş şi nu numai au fost discutate recent, în cadrul unei întâlniri care, deşi a fost organizatǎ de liberali, nu a avut nici un fel de tentǎ politicǎ. Aproximativ 35 de oameni de afaceri sau reprezentanţi ai acestora, în special de la marile firme din municipiu au participat la întâlnire şi fiecare şi-a expus problemele urmând ca în perioada urmǎtoare, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş, denumitǎ simbolic Aurel Ilea, sǎ caute şi soluţii pentru rezolvarea lor.

Astǎzi, în cadrul unei conferinţe de presǎ, Liviu Nicolae, care de altfel este şi preşedinte organizaţiei oamenilor de afaceri din PNL, a fǎcut publice câteva din problemele constatate.

Spre exmplu, pentru Mihai Badea de la RMR, o propritate a ar fi transformarea unor locuri nefolosite din apropierea gǎrii regale în parcǎri care sǎ deserveascǎ argeşenilor. Reprezentanţii FUCHS au cerut luarea de mǎsuri pentru descongestionarea traficului în zona de nord a municipiului iar Emil Pǎtraşcu, patronul unui service auto, s-a plâns de lipsa forţei de muncǎ în domeniu dar şi de uşurinţa cu care tinerii renunţǎ la joburi în Curtea de Argeş.

Dintre toate ideile prezentate de afacerişti, cele mai bune vor fi luate în calcul şi se va încerca rezolvarea lor pe mai multe cǎi. Prin intermediul parlamentarilor de Argeş care, cel puţin teoretic ar trebui sǎ le reprezinte interesele la nivel naţional, prin sprijinul Consiliului Local dar şi a celui Judeţean dar şi prin demersuri concrete ale Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş.

Deşi întâlnirea de sǎptǎmâna trecutǎ a avut ca invitaţi în special reprezentanţi ai marilor societǎţi din Curtea de Argeş, liberalii anunţǎ cǎ, vor avea astfel de întâlniri cu toate categoriile de patroni, chiar şi cu cei cu afaceri mici şi foarte mici. « Orcine plǎteşte chiar şi un leu din afacerea lui taxe şi impozite la bugetul local va fi ajutat şi luat în considerare. Avem dorinţa de a ajuta firmele locale de a dezvolta o mai bunǎ colaborare între societǎţile locale pentru ca banii sǎ rǎmânǎ aici » a concluzionat la rândul sǎu Cristian Mitrofan.

Articole Similare

ACUM! EXPLOZIE intr-un restaurant din Pitesti

ACUM! EXPLOZIE intr-un restaurant din Pitesti

O butelie a explodat in urma cu scurt timp in incinta restaurantului Vera din Pitesti,

Expozitie inedita – Lucrari din cioburi la Muzeul Municipal

Expozitie inedita – Lucrari din cioburi la Muzeul Municipal

Expozitie inedita in aceasta dupa amiaza la Curtea de Arges, mai exact la Muzeul Municipal. Lidia

Explozie in restaurant – Victime preluate de ambulante

Explozie in restaurant – Victime preluate de ambulante

Desi nu a fost urmata de incendiu, explozia unei butelii in restaurantul Vera din Pitesti

MASCATII si JANDARMII peste HOTII de curent electric

MASCATII si JANDARMII peste HOTII de curent electric

Efective din cadrul Detaşamentului 1 Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au executat în

RADARE in Arges – Vezi unde sunt amplasate!

RADARE in Arges – Vezi unde sunt amplasate!

Excesul de viteză și alte abateri ale participanților la trafic, în atenția polițiștilor din Dâmbovița