Muntenia News | Homepage

Oamenii de afaceri din Curtea de Arges fata in fata pentru rezolvarea problemelor

👤Scris de Maria Radu 🕔15.Noi 2017 Citit de 167 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Problemele oamenilor de afaceri din Curtea de Argeş şi nu numai au fost discutate recent, în cadrul unei întâlniri care, deşi a fost organizatǎ de liberali, nu a avut nici un fel de tentǎ politicǎ. Aproximativ 35 de oameni de afaceri sau reprezentanţi ai acestora, în special de la marile firme din municipiu au participat la întâlnire şi fiecare şi-a expus problemele urmând ca în perioada urmǎtoare, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş, denumitǎ simbolic Aurel Ilea, sǎ caute şi soluţii pentru rezolvarea lor.

Astǎzi, în cadrul unei conferinţe de presǎ, Liviu Nicolae, care de altfel este şi preşedinte organizaţiei oamenilor de afaceri din PNL, a fǎcut publice câteva din problemele constatate.

Spre exmplu, pentru Mihai Badea de la RMR, o propritate a ar fi transformarea unor locuri nefolosite din apropierea gǎrii regale în parcǎri care sǎ deserveascǎ argeşenilor. Reprezentanţii FUCHS au cerut luarea de mǎsuri pentru descongestionarea traficului în zona de nord a municipiului iar Emil Pǎtraşcu, patronul unui service auto, s-a plâns de lipsa forţei de muncǎ în domeniu dar şi de uşurinţa cu care tinerii renunţǎ la joburi în Curtea de Argeş.

Dintre toate ideile prezentate de afacerişti, cele mai bune vor fi luate în calcul şi se va încerca rezolvarea lor pe mai multe cǎi. Prin intermediul parlamentarilor de Argeş care, cel puţin teoretic ar trebui sǎ le reprezinte interesele la nivel naţional, prin sprijinul Consiliului Local dar şi a celui Judeţean dar şi prin demersuri concrete ale Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş.

Deşi întâlnirea de sǎptǎmâna trecutǎ a avut ca invitaţi în special reprezentanţi ai marilor societǎţi din Curtea de Argeş, liberalii anunţǎ cǎ, vor avea astfel de întâlniri cu toate categoriile de patroni, chiar şi cu cei cu afaceri mici şi foarte mici. « Orcine plǎteşte chiar şi un leu din afacerea lui taxe şi impozite la bugetul local va fi ajutat şi luat în considerare. Avem dorinţa de a ajuta firmele locale de a dezvolta o mai bunǎ colaborare între societǎţile locale pentru ca banii sǎ rǎmânǎ aici » a concluzionat la rândul sǎu Cristian Mitrofan.

Articole Similare

Strânge uleiul alimentar folosit și du-l într-o beniznărie MOL – Primești cadou!

Strânge uleiul alimentar folosit și du-l într-o beniznărie MOL – Primești cadou!

MOL România este prima reţea de benzinării care în august 2012 a iniţiat un program

Un preot din Rucăr s-a implicat pentru ajutorarea unei familii

Un preot din Rucăr s-a implicat pentru ajutorarea unei familii

Nu puține sunt familiile nevoiașe din județul Argeș care, mai ales iarna, au nevoie de

Fostul presedinte al CJ Arges judecat pentru ca a construit scoli si poduri

Fostul presedinte al CJ Arges judecat pentru ca a construit scoli si poduri

Marţi, 20 martie, fostul șef al Consiliului Judeţean Argeș, Constantin Nicolescu, s-a aflat în faţa

ACUM! – Accident cumplit in Argeș – 3 victime

ACUM! – Accident cumplit in Argeș – 3 victime

Accident de circulatie cu trei autoturisme implicate in urma cu scurt timp in localitatea Lunca

Se deschide – Centru de permanență medicală la Rucăr

Se deschide – Centru de permanență medicală la Rucăr

Un nou  userviciu ADP (Administraţia Domeniului Public)  se va înființa în scurt timp în localitatea