Muntenia News | Homepage

Oamenii de afaceri din Curtea de Arges fata in fata pentru rezolvarea problemelor

👤Scris de Maria Radu 🕔15.Noi 2017 Citit de 114 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Problemele oamenilor de afaceri din Curtea de Argeş şi nu numai au fost discutate recent, în cadrul unei întâlniri care, deşi a fost organizatǎ de liberali, nu a avut nici un fel de tentǎ politicǎ. Aproximativ 35 de oameni de afaceri sau reprezentanţi ai acestora, în special de la marile firme din municipiu au participat la întâlnire şi fiecare şi-a expus problemele urmând ca în perioada urmǎtoare, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş, denumitǎ simbolic Aurel Ilea, sǎ caute şi soluţii pentru rezolvarea lor.

Astǎzi, în cadrul unei conferinţe de presǎ, Liviu Nicolae, care de altfel este şi preşedinte organizaţiei oamenilor de afaceri din PNL, a fǎcut publice câteva din problemele constatate.

Spre exmplu, pentru Mihai Badea de la RMR, o propritate a ar fi transformarea unor locuri nefolosite din apropierea gǎrii regale în parcǎri care sǎ deserveascǎ argeşenilor. Reprezentanţii FUCHS au cerut luarea de mǎsuri pentru descongestionarea traficului în zona de nord a municipiului iar Emil Pǎtraşcu, patronul unui service auto, s-a plâns de lipsa forţei de muncǎ în domeniu dar şi de uşurinţa cu care tinerii renunţǎ la joburi în Curtea de Argeş.

Dintre toate ideile prezentate de afacerişti, cele mai bune vor fi luate în calcul şi se va încerca rezolvarea lor pe mai multe cǎi. Prin intermediul parlamentarilor de Argeş care, cel puţin teoretic ar trebui sǎ le reprezinte interesele la nivel naţional, prin sprijinul Consiliului Local dar şi a celui Judeţean dar şi prin demersuri concrete ale Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Curtea de Argeş.

Deşi întâlnirea de sǎptǎmâna trecutǎ a avut ca invitaţi în special reprezentanţi ai marilor societǎţi din Curtea de Argeş, liberalii anunţǎ cǎ, vor avea astfel de întâlniri cu toate categoriile de patroni, chiar şi cu cei cu afaceri mici şi foarte mici. « Orcine plǎteşte chiar şi un leu din afacerea lui taxe şi impozite la bugetul local va fi ajutat şi luat în considerare. Avem dorinţa de a ajuta firmele locale de a dezvolta o mai bunǎ colaborare între societǎţile locale pentru ca banii sǎ rǎmânǎ aici » a concluzionat la rândul sǎu Cristian Mitrofan.

Articole Similare

Barbat la un pas de suicid – Ameninta ca se arunca de pe pod

Barbat la un pas de suicid – Ameninta ca se arunca de pe pod

Fortele de ordine sunt in alerta si poarta negocieri cu un barbat care ameninta ca

Artişti de renume în concert de Ziua Marii Uniri 

Artişti de renume în concert de Ziua Marii Uniri 

Consiliul Judeţean Argeş şi Centrul Cultural Judeţean Argeş va invită marţi, 23 ianuarie, la primul

Imensul brad din centrul Piteştiului – Lemn de foc pentru animalele de la zoo

Imensul brad din centrul Piteştiului – Lemn de foc pentru animalele de la zoo

 Sǎrbǎtorile de iarnǎ s-au încheiat iar bradul de peste 20 de metri care a fost

Duba in flacari in sensul giratoriu

Duba in flacari in sensul giratoriu

Pompierii argeseni au intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o masina,

Nu rataţi! Florin Piersic într-o piesǎ de teatru la Piteşti

Nu rataţi! Florin Piersic într-o piesǎ de teatru la Piteşti

Florin Piersic şi Medeea Marinescu vor interpreta două roluri pline de haz, într-o comedie romantică,