Muntenia News | Homepage

Nou DIRECTOR GENERAL AL automobile DACIA ȘI Al GROUPE RENAULT ROMÂNIA

👤Scris de Ioana Popescu 🕔14.Apr 2018 Citit de 49 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Groupe Renault anunță nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcția de Director General al Automobile Dacia și Director General al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018. Acesta îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte şi România. Antoine Doucerain îi succede lui Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcție în cadrul Groupe Renault.

Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia: «Groupe Renault este o companie importantă în România, o companie care reușește. Aș dori să îi mulțumesc și să-l felicit pe Yves Caracatzanis pentru implicarea sa, conducând echipele talentate din România: lansarea industrială și comercială a Noului Duster – marca Dacia depășește propriile recorduri istorice de vânzări în Europa, iar modelul nostru de business, Global Access, din faza de design și până la post-vânzare, reprezintă un atu incontestabil pentru Groupe Renault. Contez pe Antoine Doucerain pentru menținerea acestei dinamici, pentru că România, mai mult ca niciodată, are un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al Groupe Renault, Drive the Future».

Antoine Doucerain se alătură Renault în 1993, în cadrul Direcţiei de Inginerie Logistică. Îşi continuă cariera în domeniul Fabricaţiei, mai întâi la uzina din Douai, unde ocupă succesiv posturile de şef departament Montaj, director Tehnic, director adjunct Fabricaţie, iar mai apoi, în 2010, este numit director al uzinei din Maubeuge, unde asigură lansarea Kangoo ZE şi pregătirea modelului Citan pentru Daimler. În 2012, merge în Brazilia pentru a coordona crearea unei noi uzine Nissan şi începerea producţiei modelelor Micra şi Versa. Din mai 2015 se întoarce în Franţa şi ocupă funcţia de director industrial, asigurând coordonarea a 8 uzine ale Renault (Polul industrial Vest) cu un nivel ridicat de performanţă.

Yves Caracatzanis își începe cariera în cadrul cabinetului de consultanță Bossard Consultants, apoi la Hewlett Packard. În 1992 vine la Renault ca şef de proiect Organizare logistică. În 1995 se alătură uzinei de la Flins, unde ocupă succesiv posturile de şef atelier fabricație Montaj, şef de departament Vopsitorie, în 1999, și şef serviciu Calitate, în 2002, pentru lansarea Clio 3. În 2005, devine director Inginerie Prototipuri Vehicule al Grupului Renault. În 2008, participă la crearea diviziei Supply Chain (Logistică) a Grupului. În 2010, devine director Supply Chain al Grupului Renault, iar din 2013, este director Industrial și Supply Chain pentru regiunea Eurasia. Începând din aprilie 2016, Yves Caracatzanis este director general al Groupe Renault România şi preşedinte director general al Automobile Dacia.

Articole Similare

ALERTĂ ! Mașinile vechi și foarte vechi, INTERZISE în Capitală

ALERTĂ ! Mașinile vechi și foarte vechi, INTERZISE în Capitală

Da..marea plombeală,chiar așa,îmi este rușine să spun cuiva că m-am mutat din București în Curtea

Primăriile obligate sa comunice oficial cu populația si firme prin e-mail configurat de STS

Primăriile obligate sa comunice oficial cu populația si firme prin e-mail configurat de STS

Guvernul vrea să încurajeze autoritățile locale să comunice oficial prin e-mail cu cetățeni, firme sau

PERCHEZIŢII ARGEŞ – 4 persoane reţinute si bunuri recuperate

PERCHEZIŢII ARGEŞ – 4 persoane reţinute si bunuri recuperate

Bunuri în valoare de peste 45.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi au fost

Premierul Viorica Dăncilă si alţi miniştri, la deschiderea oficiala a Simfoniei Lalelelor

Premierul Viorica Dăncilă si alţi miniştri, la deschiderea oficiala a Simfoniei Lalelelor

Ediţia cu numărul 41 a Simfoniei Lalelelor va fi deschisa oficial vineri in prezenţa a

ATENŢIE ! ȚEAPĂ în numele LIDL ! Retailerul anunță o TENTATIVĂ de ÎNŞELĂCIUNE cu un concurs care nu îi aparţine

ATENŢIE ! ȚEAPĂ în numele LIDL ! Retailerul anunță o TENTATIVĂ de ÎNŞELĂCIUNE cu un concurs care nu îi aparţine

Ca urmare a unui presuspus concurs organiyat de cunoscuta companie Lidl pe Facebook si WhatsApp,