Muntenia News | Homepage

La Curtea de Arges KAUFLAND a dotat scoala Regina Maria

👤Scris de Georgiana Matei 🕔07.Apr 2014 Citit de 819 ori Sursa: ZIARULPROFIT

“Ajutam impreuna” este campania care este derulata si in 2014 de Kaufland Romania pentru sustinerea educatiei din Romania. In acest an, Kaufland si-a propus dotarea a 89 de scoli primare din cele 70 de orase unde exista magazine Kaufland. “Vom aduce impreuna bucurie pentru peste 33.000 de copii din clasele 0-4, prin redirectionarea unei parti din sumele provenite din vanzarile produselor din reteaua magazinelor Kaufland, in scopul sustinerii acestui proiect. Peste 100 de tipuri de rechizite si obiecte scolare diferite-de la creioane, carioci, alfabetare, atlase, pana la table magnetice, imprimante si videoproiectoare-insumand peste 300.000 de produse vor fi distribuite scolilor incluse in acest program”, spun reprezentantii Kaufland.

La Curtea de Arges, beneficiarii campaniei sunt elevii de la Scoala Generala nr 2 Regina Maria. Vineri, 4 aprilie 2014, reprezentantii Kaufland au fost prezenti alaturi de elevi si profesori pentru a preda scolii respective materialele din cadrul campaniei.

Ca de fiecare data, un sobor de preoti a oficiat o slujba de sfintire a obiectelor aduse elevilor. La randul sau, corul scolii a sustinut un program artistic pentru cei care i-au ajutat dar si pentru reprezentantii autoritatilor locale sau ai parintilor care au fost prezenti.

Articole Similare

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Astãzi, mai mulţi primari din Argeş vor fi premiaţi la Palatul Parlamentului. Liviu Dragnea şi

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

La sfarsitul saptamanii trecute, Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în parteneriat

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

O tanara familie din Curtea de Arges confirma zvonurile aparute in ultima perioada in urbea

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca ar putea ramane fara apartament si alte bunuri pentru ca nu a platit

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

 Canalizare menajerǎ pentru toatǎ comuna, cu fonduri de la minister Un proiect ambiţios de care nu

Cele mai noi stiri

De ce patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate Dacă vor cere bani în plus pentru investigaţii şi tratamente, patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractul cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 PSD va modifica legile securității naționale, care datează de la începutul anilor ’90. Ce zice Băsescu despre asta… Chiar cu o seară în urmă ,  la postul lui Sebastian Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu comenta necesitatea schimbărilor ce ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Nicio zi fără teatru! De luni 20 februarie , „Maraton cultural” la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! Foto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Peste 500 de primari participă la Reuniunea Asociaţiilor comunelor din România.   Au  început lucrările celei de-a XX-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România . Ele se desfășoară ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Diana Vlăsceanu a devenit vicecampioană a României! Argint și bronz la Naționalele de tineret pentru luptătoarele de la CS Târgoviște ; Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat la înălțime în finala Campionatului Național pentru tineret U23, desfășurată la Timișoara, ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10