Muntenia News | Homepage

GALERIE FOTO – SCANDALOS! Uite in ce hal arată Spitalul Municipal din Curtea de Argeş – Cetăţenii acuză !

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔13.Iul 2018 Citit de 57 ori Sursa: ZIARULPROFIT

– Mucegai, pereţi rupţi si mizerie la Compartiment Primire Urgențe  a secţiei de pediatrie. Doi medici au in plan să părăsească spitalul.

Despre problemele de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş s-a tot scris dar de luat măsuri rar s-a întîmplat, nici măcar atunci cand s-au întâmplat tragedii ce au ţinut prima pagină a presei naţionale. Un argeşean a suprins ieri imagini incredibile de la Compartiment Primire Urgențe a secţiei de pediatrie. Revoltat de ce a vazut acolo acesta le-a facut publice pe retelele de socializare. Demn de retinut ca, in urma cu doar o saptamana, un alt argesean ne informa că, asistand fortuit la o discutie intre cateva cadre meicale de la Spital,  a rămas suprins sa audă doi medici vaitandu-se de conditiile din spital si că vor demisiona din acest motv. Vorbim de doi tineri medici abia sositi la Spital care, iată, se pare că deja vor să plece din curtea de Argeş nemulţumişi de condiţiile din unitatea medicală.

Publicarea fotografiilor care prezinta realitatea din Spitalul Curtea de Argeş a înfuriat foarte multi argeşeni care nu au ezitat să îşi exprime revolta.

Iată câteva dintre mesaje care exprima îngrijorarea dar mai ales revolta cetăţenilor:

  • „Am si eu un bebe de 1 anisor asa cum multi dintre noi avem. Uitandu-ma la aceste imagini, mă gândesc fix la puisorul meu. Pana acum ne-a ferit Dumnezeu sa ajungem la spital , dar si daca ar fi cazul cum as putea eu să merg cu baietelul meu în focarul acesta de infecții care culmea se numeste „Spital” ! Degeaba ne miram ca mor oamenii , copii în spitalele din România, păi e ceva normal si imaginile acestea întăresc si mai tare ideea de „delasare totala”. Cu cât apar mai multe fotografii din n spitale din tara cu atat promisiunile sunt mai mari si nepăsarea crește si ea.  Copii nostri merita respectați, si cand spun respectați mă refer la spitale cu conditii unde să Nu stăm cu frica ca poate iesim de acolo cu încă 2-3 infecții!!”
  • „Aici sunt taxele noastre… Îşi bat joc de noi, de copiii noştri ! Dacă aşa arată la secţia de copii, vă daţi seama cum arată la adulţi””
  • „Bine ca alesii isi voteaza pensii speciale sau daca nu atunci isi voteaza marirea lor… iar peretii spitalelor ne pica in cap!!!”
  • „De o luna de zile tara e sub apa si alesii au o singura preocupare cum sa dea jos le procurorul sef DNA, pe procurorul Romaniei (urmeaza), presedintele tarii si modificarea legilor jusitiei…”
  •  „Jenant…in 2018 un spital sa arate asa..e strigator la cer”
  • „In Arges a fost la putere numai PSD si ma intreb daca nu ne meritam soarta. Din punctul meu de vedere e doar vina celor care au votat acest partid timp de 28 de ani, uite consecintele…Statul paralel e de vina :))))”

Articole Similare

SCANDAL MONSTRU LA CURTEA DE ARGEŞ – POLIŢIA A INTERVENIT ÎN FORŢĂ

SCANDAL MONSTRU LA CURTEA DE ARGEŞ – POLIŢIA A INTERVENIT ÎN FORŢĂ

Două gupuri de tineri s-au incăierat, azi noapte, la Curtea de Arges şi numai intervenţia

Razie a jandarmilor si poliţiştilor, azi noapte, la Arefu si Corbeni

Razie a jandarmilor si poliţiştilor, azi noapte, la Arefu si Corbeni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și cei ai Secției de Poliție Rurală

La Albeşti, tineri prinşi la furat din maşini

La Albeşti, tineri prinşi la furat din maşini

În data de 14 iulie a.c., în urma unei sesizări primite prin dispeceratul 112, polițiștii

ACUM ! Bărbat înecat in Argeş

ACUM ! Bărbat înecat in Argeş

În urmă cu puțin timp un apel la 112 anunța ca in Poiana Lacului, in

ACUM ! Accident grav in Argeş cu doua victime: un motociclist si o șoferiță

ACUM ! Accident grav in Argeş cu doua victime: un motociclist si o șoferiță

În urmă cu puțin timp un grav accident rutier a avut loc in Pitesti, pe