Muntenia News | Homepage

Fostul primar Gheorghe Nicut a demisionat din Consiliul Local – VEZI CINE II IA LOCUL

👤Scris de Stefan Pop 🕔01.Apr 2014 Citit de 245 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Gheorghe Nicut, fost primar al municipiului Curtea de Arges si consilier local PDL, si-a depus ieri dupa amiaza demisia din functia legislativul local. Fara prea multe explicatii Nicut a dat de inteles ca este foarte suparat de ceea ce vede la sedintele CL dar la fel de suparat este si pe colegii din PDL, motiv pentru care pare decis sa paraseasca si partidul.

Oficial, azi dimineata, cererea de demisie a ajuns si la secretarul C.L , juristul Radu Chirca care a spus ca ea a fost inregistrata si ca nu exista alta cale decat de a fi aprobata uemand ca in scurt timp PDL sa vina cu un inlocuitor al lui Nicut in Consiliul Local.

Chestionat de redactorii PROFIT, preseditele PDL Curtea de Arges spune ca se astepta la acest gest din partea fostului primar dar inca nu a reusit sa vorbeasca personal cu Nicut. Asta pentru ca Vasile Sabie este plecat la Bruxelles. ” Voi reveni in tara in cateva zile si voi purta o discutie cu dumnealui. Decizia ii apatine si se pare ca nu mai e nimic de facut dar voi incerca sa il fac sa nu paraseasca partidul pentru ca avem nevoie de exeprienta sa”, a declarat Vasile Sabie redactorilor nostri.

Potrivit acestuia, avand in vedere si situatia altui consilier PDL, este vorba de Costinel Vasilescu si el fost viceprimar al municipiului, locurile lasate libere de cei doi in Consiliul Local, potrivit legii, ar trebui ocupate de urmatorii plasati pe lista de candidati la CL. Astfel , urmatorii doi sunt Gheorghe Alecsei si medicul Magda Marin. Exista insa posibilitatea ca, daca unul dintre acestia nu isi exprima dorinta de a prelua locurile ramase libere , alti nominaliyati de pe acea lista sa intre in legislativul local.

Articole Similare

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Dragnea il premiaza pe Ducele de Albota

Astãzi, mai mulţi primari din Argeş vor fi premiaţi la Palatul Parlamentului. Liviu Dragnea şi

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

Ei sunt cei mai buni sahisti – Rezultatele concursului de la Mioveni

La sfarsitul saptamanii trecute, Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în parteneriat

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

SCANDALOS ! Un tînar acuză: Primarul oficiază cununiile civile doar daca îl plăteşti !

O tanara familie din Curtea de Arges confirma zvonurile aparute in ultima perioada in urbea

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca executat silit – Familia Elodiei vrea sa recupereze 380.000 de euro de la fostul politist

Cristian Cioaca ar putea ramane fara apartament si alte bunuri pentru ca nu a platit

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

Investiţie de 9 milioane de euro la Poienari

 Canalizare menajerǎ pentru toatǎ comuna, cu fonduri de la minister Un proiect ambiţios de care nu

Cele mai noi stiri

De ce patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate Dacă vor cere bani în plus pentru investigaţii şi tratamente, patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractul cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 PSD va modifica legile securității naționale, care datează de la începutul anilor ’90. Ce zice Băsescu despre asta… Chiar cu o seară în urmă ,  la postul lui Sebastian Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu comenta necesitatea schimbărilor ce ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Nicio zi fără teatru! De luni 20 februarie , „Maraton cultural” la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! Foto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Peste 500 de primari participă la Reuniunea Asociaţiilor comunelor din România.   Au  început lucrările celei de-a XX-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România . Ele se desfășoară ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Diana Vlăsceanu a devenit vicecampioană a României! Argint și bronz la Naționalele de tineret pentru luptătoarele de la CS Târgoviște ; Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat la înălțime în finala Campionatului Național pentru tineret U23, desfășurată la Timișoara, ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10