Muntenia News | Homepage

Fituici-bacalaureat.ro – site-ul care te invata cum sa copiezi la BAC

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔24.Mar 2014 Citit de 498 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Examenul reprezinta un prag destul de important in viata oricarui elev. De promovarea acestui examen al maturtitatii depinde apoi pregatirea lui pentru o viitoare cariera profesionala. Teoretic, asa ar trebui sa stea lucrurile, insa descurajati de lipsa locurilor de munca si de rata crescuta a somajului in randul absolventilor cu studii superioare, putini tineri mai trateaza cu seriozitate examenul de bacalaureat. Dovada stau si rezultatele dezastruoase de la ultimele sesiuni al bacalaureatului: 56,4% in 2013, 44,4% in 2012, 45,7% in 2011.

In vreme ce unii elevii incep din timp pregatirea pentru examenul maturitatii, altii se bazeaza mai putin pe fortele proprii si apeleaza la “sursele de inspiratie“. Fituica este una dintre metodele clasice de copiat, care nu numai ca nu a disparut odata cu aparitia gadget-urilor, din contra, ea fiind mult imbunatatita. Asa se face ca pe internet a aparut un site dedicat fituicilor “profesioniste”.

Potrivit fituici-bacalaureat.ro, “materialele au fost elaborate de catre profesori de specialitate, conform cerintelor bacalaureatului 2014, tinand cont intocmai de matricea de corectare (edu.ro), atat in ce priveste continutul cat si structura”. “Folosind aceste materiale ajutatoare ai acces garantat la note de 10!“, promit realizatorii site-ului.

Mai mult, fituicile contin “exact atatea informatii cate sunt absolut necesare pentru a trece cu bine de bacalaureat/examene/teze. Conspectele contin esenta subiectului fara a omite ceva important“.

Fituicile sunt editate sub trei forme de prezentare, avand continut identic. Elevii sunt incurajati sa aleaga “forma cea mai potrivita gusturilor si scopurilor lor“. “Fituica (4,5×8 cm) este caracterizata prin nevoie de spatiu redus. Memoratorul (9×13 cm) incape intr-un buzunar, este mereu la indemana, are caractere care sunt usor de citit. Cartea (15×21 cm) eleganta are coperti tari, arata bine, este placut sa o rasfoiesti si sa inveti din ea“, potrivit fituici-bacalaureat.ro.

Articole Similare

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Copiii români născuți după data de 9 februarie 2011 vor primi de la stat o

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Cristian Soare este conştient că nu va mai ocupa pentru prea mult timp funcţia de

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a declarat că pleacă cu fruntea sus din funcţia de prefect şi a

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

Argeşenii sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care anul acesta a fost organizat Orǎşelul

PNL Pitești are un nou președinte

PNL Pitești are un nou președinte

Aseară, la PNL Pitești au avut loc alegeri pentru desemnarea unui presedinte interimar ca sa

Cele mai noi stiri

Ploiesteanul devenit celebru, dupa ce s-a laudat unui prieten ca a furat bijuterii de 5 milioane de euro (VIDEO) Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap, majorat de la 6 luni la 12 luni, respectiv de la 12 la 24 de… Pentru persoanele adulte cu handicap, perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap se majorează ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Cursurile de pictură ale Centrului Cultural Giurgiu, coordonate de Petra Tănase, urmate atât de copii de 3 ani, cât şi de  pensionari de 70 de… Înfiinţată în urmă cu mai bine de 20 de ani, clasa de pictură din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea” din ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Comuna Daia a fost deszăpezită 99,9%! Oamenii au răspuns prompt solicitărilor Primăriei în zilele cu căderi masive de zăpadă! Interesaţi de modul în care au reuşit locuitorii comunei Daia, să treacă peste perioada dificilă de ger şi căderi masive ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Eliberarea paşaportului se va face FĂRĂ TAXE De la 1 februarie 2017, persoanele fizice nu vor mai trebui să plătească taxe la eliberarea paşapoartelor, potrivit unui act ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04