Muntenia News | Homepage

Fituici-bacalaureat.ro – site-ul care te invata cum sa copiezi la BAC

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔24.Mar 2014 Citit de 515 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Examenul reprezinta un prag destul de important in viata oricarui elev. De promovarea acestui examen al maturtitatii depinde apoi pregatirea lui pentru o viitoare cariera profesionala. Teoretic, asa ar trebui sa stea lucrurile, insa descurajati de lipsa locurilor de munca si de rata crescuta a somajului in randul absolventilor cu studii superioare, putini tineri mai trateaza cu seriozitate examenul de bacalaureat. Dovada stau si rezultatele dezastruoase de la ultimele sesiuni al bacalaureatului: 56,4% in 2013, 44,4% in 2012, 45,7% in 2011.

In vreme ce unii elevii incep din timp pregatirea pentru examenul maturitatii, altii se bazeaza mai putin pe fortele proprii si apeleaza la “sursele de inspiratie“. Fituica este una dintre metodele clasice de copiat, care nu numai ca nu a disparut odata cu aparitia gadget-urilor, din contra, ea fiind mult imbunatatita. Asa se face ca pe internet a aparut un site dedicat fituicilor “profesioniste”.

Potrivit fituici-bacalaureat.ro, “materialele au fost elaborate de catre profesori de specialitate, conform cerintelor bacalaureatului 2014, tinand cont intocmai de matricea de corectare (edu.ro), atat in ce priveste continutul cat si structura”. “Folosind aceste materiale ajutatoare ai acces garantat la note de 10!“, promit realizatorii site-ului.

Mai mult, fituicile contin “exact atatea informatii cate sunt absolut necesare pentru a trece cu bine de bacalaureat/examene/teze. Conspectele contin esenta subiectului fara a omite ceva important“.

Fituicile sunt editate sub trei forme de prezentare, avand continut identic. Elevii sunt incurajati sa aleaga “forma cea mai potrivita gusturilor si scopurilor lor“. “Fituica (4,5×8 cm) este caracterizata prin nevoie de spatiu redus. Memoratorul (9×13 cm) incape intr-un buzunar, este mereu la indemana, are caractere care sunt usor de citit. Cartea (15×21 cm) eleganta are coperti tari, arata bine, este placut sa o rasfoiesti si sa inveti din ea“, potrivit fituici-bacalaureat.ro.

Articole Similare

Maine se opresc gazele in Mioveni – Vezi zonele afectate

Maine se opresc gazele in Mioveni – Vezi zonele afectate

Pentru remedierea unor defecte existente în zona de distribuţie de pe strada Eroilor, nr.3 din

Interzis minorilor – Imagini horror in parcul de la CCA

Interzis minorilor – Imagini horror in parcul de la CCA

Seraparie, mizerie, noroi si mobilier deteriorat. Cam asta pot admira argesenii care aleg sa isi

Nu ezitati sa va inscrieti – Concurs de KENDAMA pentru elevii din Curtea de Arges

Nu ezitati sa va inscrieti – Concurs de KENDAMA pentru elevii din Curtea de Arges

Autoritatile din Curtea de Arges au pus la punct un program interesant pentru sǎrbǎtorirea Zilei

La Bradulet au ajuns, direct din Elvetia, doua autospeciale de pompieri

La Bradulet au ajuns, direct din Elvetia, doua autospeciale de pompieri

Comuna Bradulet din judetul Arges are de acum doua autospeciale de pompieri pentru Serviciul Voluntar

Accident – O victima preluata de SMURD

Accident – O victima preluata de SMURD

Un accident de circulatie in  urma caruia o persoana a fost ranita destul de grav