Muntenia News | Homepage

Fituici-bacalaureat.ro – site-ul care te invata cum sa copiezi la BAC

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔24.Mar 2014 Citit de 504 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Examenul reprezinta un prag destul de important in viata oricarui elev. De promovarea acestui examen al maturtitatii depinde apoi pregatirea lui pentru o viitoare cariera profesionala. Teoretic, asa ar trebui sa stea lucrurile, insa descurajati de lipsa locurilor de munca si de rata crescuta a somajului in randul absolventilor cu studii superioare, putini tineri mai trateaza cu seriozitate examenul de bacalaureat. Dovada stau si rezultatele dezastruoase de la ultimele sesiuni al bacalaureatului: 56,4% in 2013, 44,4% in 2012, 45,7% in 2011.

In vreme ce unii elevii incep din timp pregatirea pentru examenul maturitatii, altii se bazeaza mai putin pe fortele proprii si apeleaza la “sursele de inspiratie“. Fituica este una dintre metodele clasice de copiat, care nu numai ca nu a disparut odata cu aparitia gadget-urilor, din contra, ea fiind mult imbunatatita. Asa se face ca pe internet a aparut un site dedicat fituicilor “profesioniste”.

Potrivit fituici-bacalaureat.ro, “materialele au fost elaborate de catre profesori de specialitate, conform cerintelor bacalaureatului 2014, tinand cont intocmai de matricea de corectare (edu.ro), atat in ce priveste continutul cat si structura”. “Folosind aceste materiale ajutatoare ai acces garantat la note de 10!“, promit realizatorii site-ului.

Mai mult, fituicile contin “exact atatea informatii cate sunt absolut necesare pentru a trece cu bine de bacalaureat/examene/teze. Conspectele contin esenta subiectului fara a omite ceva important“.

Fituicile sunt editate sub trei forme de prezentare, avand continut identic. Elevii sunt incurajati sa aleaga “forma cea mai potrivita gusturilor si scopurilor lor“. “Fituica (4,5×8 cm) este caracterizata prin nevoie de spatiu redus. Memoratorul (9×13 cm) incape intr-un buzunar, este mereu la indemana, are caractere care sunt usor de citit. Cartea (15×21 cm) eleganta are coperti tari, arata bine, este placut sa o rasfoiesti si sa inveti din ea“, potrivit fituici-bacalaureat.ro.

Articole Similare

200 de posturi disponibile și 300 de stagii la DACIA

200 de posturi disponibile și 300 de stagii la DACIA

Grupul Renault România continuă să recruteze pasionaţi de auto şi să propună tinerilor, aflaţi la

Trei argeseni arestati ! Acuzatii grave

Trei argeseni arestati ! Acuzatii grave

  Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub

VIDEO! Paradă a poliţiştilor în centrul Piteştiului

VIDEO! Paradă a poliţiştilor în centrul Piteştiului

Mâine este celebrată Ziua Poliţiei Române, iar în toată această săptămână au fost organizate diferite

Pentru ca e luna padurii – Cu mic cu mare, la plantat in Trivale

Pentru ca e luna padurii – Cu mic cu mare, la plantat in Trivale

Vineri, 24 martie, Direcția Silvică a început plantările în șantierul de împăduriri din Trivale, dând

Doliu in lumea bisericeasca din Arges – Andrei Galan a murit intr-un cumplit accident

Doliu in lumea bisericeasca din Arges – Andrei Galan a murit intr-un cumplit accident

Tanarul mort in aceasta dimineata in accidentul de la Valea Ursului, era un cunoscut cantaret