Muntenia News | Homepage

Fiscul nu se joaca Cosuri de gunoi si pubele scoase la licitatie

👤Scris de Ioana Popescu 🕔10.Mar 2014 Citit de 386 ori Sursa: ZIARULPROFIT

De la masini, scule, cladiri, apar-ta-men-te si terenuri, firmele care nu a-chita darile catre stat sunt executate silit de catre Finante pe tot ceea ce de-tin. Si daca ele detin cosuri de gunoi, bu-ne sunt si acelea de vandut.

Directia Generala a Finantelor Pu-bli-ce Arges, prin Administratia Finan-te-lor Publice a municipiului Pitesti, scoa–te la vanzare, prin licitatie publica, sute de containere, pubele si cosuri de gu-noi, toate din fier, valoarea fara TVA a pro-duselor fiind de 38443 de lei. Bu-nurile apartineau firmei SC Prod Ind Group 2002 SRL din Pitesti, iar licitatia ur-meaza sa aiba loc pe 21 martie. Astfel, vor fi vandute 15 bucati de con-tai-nere, cu o valoare de 13.840, 160 de bucati de cosuri gunoi din fier, cu o va-loare de 10367 lei, si 290 de bucati de pubele din fier, cu o valoare de 14984 lei. Cei care pretind vreun drept a-supra acestor bunuri trebuie sa in-stiin-teze despre aceasta organul de exe-cutare, inainte de data stabilita pen–tru vanzare.

De asemenea, cei in-te-resati in cum-pararea bunurilor sunt in-vitati sa pre-zinte, pana in ziua pre-ce-den-ta li-ci-ta-tiei, ofertele de cumparare, plus ce-le-lalte documente necesare con-form da–telor prezentate pe site-ul Fi-nan-te-lor Pu-bli-ce Arges.

Articole Similare

Doi argeseni reprezinta Romania la un concurs de ski in Kopaonik

Doi argeseni reprezinta Romania la un concurs de ski in Kopaonik

Chiar si fara o partie de ski in judet, doi tineri din Curtea de Arges

ACUM! ACCIDENT in Pitesti – Pieton rănit

ACUM! ACCIDENT in Pitesti – Pieton rănit

Accident de circulație în urmă cu scurt timp pe strada Smeurei din Pitești. Un pieton

Cu 11 voturi pentru – S-a aprobat bugetul Curții de Argeș

Cu 11 voturi pentru – S-a aprobat bugetul Curții de Argeș

Bugetul municipiului Curtea de Argeș a fost aprobat în această după amiază în cadrul unei

Proiect de 170 de miliarde de lei pentru spital – Urmează semnarea contractului

Proiect de 170 de miliarde de lei pentru spital – Urmează semnarea contractului

Astăzi, consilierii locali din Curtea de Argeș au aprobat cu unanimitate de voturi un ultim

Sâmbătă, „Cine se iubeşte, la Bascov sărbătoreşte”

Sâmbătă, „Cine se iubeşte, la Bascov sărbătoreşte”

„Cine se iubeşte, la Bascov sărbătoreşte” este spectacolul pe care Casa de Cultură Adriana Trandafir

Cele mai noi stiri

CTP îl atacă DUR pe Tudorel Toader, după cererea de revocare a șefei DNA: ‘Sunt uimit că nu a cerut și arestarea și lichidarea doamnei… Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Știrile ProTV cererea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a o revoca din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța ... Publicat sâmbătă, 24 februarie 2018 17:13 Viorica Dăncilă spune cum va combate dezinformările despre România la Bruxelles. ‘Ceea ce m-a supărat a fost că toate întrebările au fost… Premierul Viorica Dăncilă spune că le-a solicitat preşedinţilor Consiliului European, Parlamentului European şi Comisiei Europene, cu care s-a întâlnit în ... Publicat sâmbătă, 24 februarie 2018 17:13 Becali şi-a bătut joc de primăvara europeană prin ordinele date. Cum şi-a „lucrat” propria echipă FCSB a fost eliminată din Europa League, după un rezultat ruşinos pe „Olimpico”. Elevii lui Nicolae Dicăau fost umiliţi de Lazio, scor 5-1, şi visul ... Publicat sâmbătă, 24 februarie 2018 17:13 Zi plină de handbal la Sala Sporturilor din Pitești Sâmbătă, 24 Februarie, sunt programate numai puțin de 3 partide de handbal la Sala Sporturilor din Pitești. Iubitorii acestui sport au ... Publicat sâmbătă, 24 februarie 2018 17:13 Italienii se pregătesc pentru alegerile parlamentare din 4 martie Partidele şi coaliţiile politice rivale din Italia organizează sâmbătă mitinguri electorale în principalele oraşe ale ţării, în contextul intrării pe ... Publicat sâmbătă, 24 februarie 2018 17:13