Muntenia News | Homepage

EXCLUSIV ! ALERTA MAXIMA IN ARGES – Director la stat disparut de 3 luni

👤Scris de Gica Petrescu 🕔17.Mar 2014 Citit de 1.073 ori Sursa: ZIARULPROFIT

– Adjunctul de la DSV Arges nu a mai fost vazut de 3 luni

– Prieteni spun ca ar fi emigrat in Canada dar el incaseaza lunar salariul

– Ilegal – cineva ii duce periodic concedii medicale

Disparut fara urma ! Directorul adjunct al DSV Arges, liberalul Sorin Sorescu a fost dat disparut atat de colegii de partid dar si de colegii de la DSV Arges. El nu a mai fost vazut din luna demebrie a anului trecut cand, initial, a solicitat intarea in concediu de odihna. Ulterior, a anuntat ca este plecat in croaziera in Atlantic cu familia iar de la inceputul anului 2014 cineva ii duce permanent la sediul DSV Arges concedii medicale. La solicitare redactorilor PROFIT cei doi sefi ai lui Sorin Sorescu, Daniel Lupu, directorul DSV Arges cat si Ioan Popa seful PNL Arges au declarat ca intr-adevar nu l-au maui vazut din luna decembrie a anului trecut si ca ceva ar fi in neregula mai ales cael, lunar, incaseaza salariu de director adjunct al Directie Sanitar Veterinare Arges.

Cine se autosesizeaza neregulile de la DSV dupa disparitia lui Sorescu ?

Ultimele fotografii cu directorul DSV sunt facute anul trecut in Kenia

Surse apriopiate liberalului sustin ca acesta a plecat in croaziera in luna decembrie 2013 dupa care a poposit in Canada unde ar urma sa emigreze. Alte voci sustin ca Sorescu ar sta numai in calatorii si ca de curand a facut apel la prietenii din tara sa ii trimita bani. La DSV mirase a nereguli majore. In primul rand ca absenta sa indelungata ar fi impus anumite masuri. In ald doilea rand vorbim de o ilegalitate ca ti sa pleci din tara in alte scopuri dar sa iei banii statului pe baza unor concedii medicale. Este un cerc vicios in care nineva ar trebui sa intervina si sa faca verificari mai ales la medicii care ii elibereaza in lipsa acele certificate medicale si mai apoi modul in care un functionar paraseste tara fara a anunta in timp util. Desigur ar fi si varianta in care Sorin Sorescu a plecat peste granita, bolnav fiind, sa se trateze insa ne intrebam cum poti trece de controlul de frontiera fara vreun act medical care sa ateste acest lucru. Asteptam o ancheta a celor responsabili, nu de alta dar Sorin Sorescu avea si inca mai are o functie de importanta de conducere intr-o institutie a statului si primeste un salariu din bugetul public.Daca DSV nu este in stare sa ne lamureasca in baza Legii 544 asteptam in acest caz interventia celor cu adevarat competenti.

Daniel Lupu: Nu mai stim nimic de el, poate e bolnav !

Seful DSV Arges, Daniel Lupu a declarat pentru PROFIT ca intr-adevar i s-a parut ciudat ca de mai bine de trei luni adjunctul sau nu a mai calcat pe la serviciu.” Stiu ca in luna decembrie a venit cu cererea de concediu pe care i-am si aprobat-o. De atunci nu mai stim nimic de el. Vine insa cineva si ne aduce concedii medicale. Nu stiu sa fie plecat din tara dar, daca nu legal, cel putin moral nu e prea corect ce se intampla. Vreau si eu sa intru in concediu dar nu popt pentru ca nu stiu unde este adjunctul meu care ar trebui sa imi tina locul”, a spus Dniel Lupu.

Ioan Popa: O sa verific si cine l-a propus la sefia DSV sa si-l asume

Nici macar liberlii nu mai stiu nimic de soarta lui Sorin Sorewscu, cel care era socotit speranta liberalilor argeseni.” Domnul Sorescu nu mai e demult speranta. A fost odata… Eu nu stiu nimic de el si, da, asa este, nu l-am mai vazut la fata de cateva luni. Nu e in regula, nu stim unde o fi. Am auzit si eu ca ar fi in afara tarii. O sa iau legatura cu cei care l-au sustinut pentru sefia DSV si, daca se confirma ca oficial de trei luni lipseste de la serviciu cineva va trebui sa dea explicatii.”

Articole Similare

SONDAJ: Argeșenii au mai mare încredere în leacuri și prieteni decât în doctori sau farmaciști

SONDAJ: Argeșenii au mai mare încredere în leacuri și prieteni decât în doctori sau farmaciști

Ne aflăm în plin sezon de gripă și viroze respiratorii iar de la o zi

Primăriile din Argeş au primit mesaje de la Ministrul Agriculturii

Primăriile din Argeş au primit mesaje de la Ministrul Agriculturii

Avînd în vedere faptul că, în perioada 1 martie -15 mai, urmează să se desfăşoare

SCANDALOS ! Fantana Meşterului Manole, mâzgălita cu vopsea, autorităţile dorm !

SCANDALOS ! Fantana Meşterului Manole, mâzgălita cu vopsea, autorităţile dorm !

Incredibil, dar adevarat ! In plin week-end in care turistii misuna in zona de maxim

Se închid firme, se pierd locuri de muncă! Prefectul dă o nouă lovitură școlilor de șoferi

Se închid firme, se pierd locuri de muncă! Prefectul dă o nouă lovitură școlilor de șoferi

#Instructorii auto și așa nemulțumiți, spun că își vor închide afacerile Așa cum vă informam și

48 de ore cu GHINION pentru şoferi – Amenzi record in Argeş

48 de ore cu GHINION pentru şoferi – Amenzi record in Argeş

 În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor

Cele mai citite