Muntenia News | Homepage

Dupa ce au defrisat muntii – Firmele de exploatare “rad” padurile din Curtea de Arges

👤Scris de Alexandru Stan 🕔17.Mar 2014 Citit de 235 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Dupa ce aproape toata zona montana a Argesului a fost defrisata, firmele de exploatarea s-au mutat si in municipiul Curtea de Arges. Astazi, un grup de argeseni locuitori ai strazilor Plopis si Schitului ne-au sesizat la redactie faptul ca pomii de pe terenurile proprietate personala le-au fost taiati in mod abuziv.

„Au marcat si au inceput sa taie de pe terenul nostru, fara nici un drept. Avem act de proprietate pe acea parcela de teren si nu inteleg cum s-au putut apuca sa taie asa. Cand am incercat sa stau de vorba cu cei care fac defrisarile am fost chiar amenintat la telefon de patronul firmei care se ocupa”, a declarat pentru PROFIT fiul uneia dintre femeile a carei padure a inceput sa dispara peste noapte.

Intreaga poveste ale carei dedesubturi vi le vom prezenta pe larg in editia de luni a ziarului PROFIT, s-a lasat cu dosare penale si plangeri la politie, cu argeseni care spun ca vor lupta pana la capat pentru a-si face dreptate.

Articole Similare

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Copiii români născuți după data de 9 februarie 2011 vor primi de la stat o

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Cristian Soare este conştient că nu va mai ocupa pentru prea mult timp funcţia de

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a declarat că pleacă cu fruntea sus din funcţia de prefect şi a

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

Argeşenii sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care anul acesta a fost organizat Orǎşelul

PNL Pitești are un nou președinte

PNL Pitești are un nou președinte

Aseară, la PNL Pitești au avut loc alegeri pentru desemnarea unui presedinte interimar ca sa

Cele mai noi stiri

Ploiesteanul devenit celebru, dupa ce s-a laudat unui prieten ca a furat bijuterii de 5 milioane de euro (VIDEO) Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap, majorat de la 6 luni la 12 luni, respectiv de la 12 la 24 de… Pentru persoanele adulte cu handicap, perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap se majorează ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Cursurile de pictură ale Centrului Cultural Giurgiu, coordonate de Petra Tănase, urmate atât de copii de 3 ani, cât şi de  pensionari de 70 de… Înfiinţată în urmă cu mai bine de 20 de ani, clasa de pictură din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea” din ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Comuna Daia a fost deszăpezită 99,9%! Oamenii au răspuns prompt solicitărilor Primăriei în zilele cu căderi masive de zăpadă! Interesaţi de modul în care au reuşit locuitorii comunei Daia, să treacă peste perioada dificilă de ger şi căderi masive ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Eliberarea paşaportului se va face FĂRĂ TAXE De la 1 februarie 2017, persoanele fizice nu vor mai trebui să plătească taxe la eliberarea paşapoartelor, potrivit unui act ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04