Muntenia News | Homepage

Doliu la liceul Zinca Golescu – A MURIT SILVIU NENCIULESCU, UN PROFESOR DE EXCEPTIE

👤Scris de Georgiana Matei 🕔19.Mar 2014 Citit de 1.383 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Veste trista pentru pitesteni ! Astazi s-a stins din viata una dintre emblemele Pitestiului. Profesorul de chimie Silviu Nenciulescu a murit cu o seara in urma la varsta de 59 de ani. In perioada in care a predat la liceul Zinca Golescu, institutie pe care a si condus-o intre anii 2002 – 2007, an in care a inceput sa predea la Colegiul ,,I.C. Bratianu, dascalul a primit urmatoarele distinctii: Ordinul National “Meritul pentru invatamant”, oferit de Presedintele Romaniei in anul 2004, Societatea Romana de Chimie l-a premiat pe Silviu Nenciulescu cu medialiile “Petru Poni” ,,Constantin Istrati”, in anii 2004 si 2007. Federatia de Sah din Romania i-a oferit in anul 2000 Diploma de Onoare.

Pe parcursul vietii, profesorul Silviu Nenciulescu a publicat 11 carti, 26 de articole la simpozioane nationale si internationale, in volume sau in reviste nationale, 61 de articole si comunicari in reviste locale si la sesiuni de comunicari pe plan judetean, peste doua sute de lucrari indrumate ale elevilor la simpozioane si sesiuni de comunicari.

Articole Similare

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Veşti bune! Statul vă dă câte 500 de euro pentru fiecare copil

Copiii români născuți după data de 9 februarie 2011 vor primi de la stat o

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Conferinţă de rămas-bun a prefectului

Cristian Soare este conştient că nu va mai ocupa pentru prea mult timp funcţia de

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a anunţat că se va întoarce la ITM

Cristian Soare a declarat că pleacă cu fruntea sus din funcţia de prefect şi a

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

Argeşenii sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care anul acesta a fost organizat Orǎşelul

PNL Pitești are un nou președinte

PNL Pitești are un nou președinte

Aseară, la PNL Pitești au avut loc alegeri pentru desemnarea unui presedinte interimar ca sa

Cele mai noi stiri

Ploiesteanul devenit celebru, dupa ce s-a laudat unui prieten ca a furat bijuterii de 5 milioane de euro (VIDEO) Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap, majorat de la 6 luni la 12 luni, respectiv de la 12 la 24 de… Pentru persoanele adulte cu handicap, perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap se majorează ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Cursurile de pictură ale Centrului Cultural Giurgiu, coordonate de Petra Tănase, urmate atât de copii de 3 ani, cât şi de  pensionari de 70 de… Înfiinţată în urmă cu mai bine de 20 de ani, clasa de pictură din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea” din ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Comuna Daia a fost deszăpezită 99,9%! Oamenii au răspuns prompt solicitărilor Primăriei în zilele cu căderi masive de zăpadă! Interesaţi de modul în care au reuşit locuitorii comunei Daia, să treacă peste perioada dificilă de ger şi căderi masive ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Eliberarea paşaportului se va face FĂRĂ TAXE De la 1 februarie 2017, persoanele fizice nu vor mai trebui să plătească taxe la eliberarea paşapoartelor, potrivit unui act ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04