Muntenia News | Homepage

Directorul ziarului PROFIT inclus in “Who is Who” – Enciclopedia Personalitatilor din Romania

👤Scris de Maria Radu 🕔21.Mar 2014 Citit de 283 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Directorul ziarului PROFIT, Iulian Uta, primeste in prag de aniversare a publicatiei pe care a fondat-o in urma cu 8 ani o noua recunoastere a muncii sale. El a fost inclus in cunoscuta Who Is Who – Enciclopedia Personalitatilor din Romania, editia 2014, numarandu-se astfel, printre putinii ziaristi argeseni ale caror biografii apar in aceasta lucrare.

„Who is who” va aparea in toamna in zece tari din lume si va cuprinde, in afara datelor personale ale lui Iulian Uta, performantele profesionale si cele mai importante momente ale carierei sale de jurnalist si manager de ziar. Un rol hotarator in includerea sa in enciclopedie a fost acela de a fi fondat singurul ziar economic din Arges si printre putinele de acest gen din tara. De asemenea implicarea lui Iulian Uta in nenumarate actiuni de responsabilizare sociala si a promovarii permanente personalitatilor argesene in cadrul cunoscutelor Premii Omul Anului In Arges i-au convins pe editorii enciclopediei sa il includa in editia din acest an.

Cu o traditie de peste 150 de ani, Enciclopedia Who is Who pune la dispozitie biografiile contemporanilor de succes din 10 tari europene. Personalitati de seama din cele mai diverse domenii, ale caror performante si-au gasit recunoasterea pe plan local, national sau international, sunt incluse anual in aceasta lucrare de proportii.

Personalitatile incluse in enciclopedie sint alese pe baza unei cercetari mass-media, dar si pornind de la recomandarile altor personalitati care au apaut deja in enciclopedie. Un consiliu international decide in final cine va fi inclus in volum.

Primul volum de tip ,,Who is Who” a aparut in Anglia in 1849 si cuprindea in principal membri ai familiei regale, nobilime si politicieni. Apoi, fratii Black au cumparat titlul cartii si au hotarit sa publice biografiile altor grupe profesionale, astfel incit lucrarea a devenit accesibila unui public mai larg.

Articole Similare

Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Declaratiile fara precedent de astazi ale lui Narcis Sofianu arata adevaratul dezastru  ce pandeste PNL

Sofianu ameninţă că va pleca din filială dacă tot o „slugă” a PSD va conduce partidul

Sofianu ameninţă că va pleca din filială dacă tot o „slugă” a PSD va conduce partidul

Narcis Sofianu a făcut declaraţii incendiare la conferinţa de presă de la PNL. Acesta l-a

Argeşul campion la accidente mortale de muncă

Argeşul campion la accidente mortale de muncă

Dacă în 2015 Argeşul ocupa locul II pe ţară în ceea ce priveşte numpărul persoanelor

Grupare de evazionişti luată cu asalt de poliţişti şi procurori DIICOT

Grupare de evazionişti luată cu asalt de poliţişti şi procurori DIICOT

17 percheziţii au avut loc astăzi în 5 judeţe plus municipiul Bucureşti la comercianţii de

Beneficii pentru rromii din judeţ

Beneficii pentru rromii din judeţ

Cristian Soare şi-a îndreptat atenţia în actualul mandat ca prefect şi spre rromii din judeţul

Cele mai citite

Cele mai noi stiri

Polistii rutieri din Prahova au avut de alergat in weekend. Vezi ce soferi i-au obligat la urmarire Șoferi care nu au oprit la control au pus pe jar polițiștii prahoveni, care s-au văzut nevoiți să plece în ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Un fost primar al Ploiestiului se intoarce la meseria de baza. Andrei Volosevici redevine… Fostul primar al municipiului Ploiești, care a ratat la mustață un nou mandat de senator pe lista ALDE Prahova, și-a ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 AGERPRES: Interviu BOMBĂ cu Codruța Kovesi despre Amnistie și Grațiere! ”Inculpații nu vor mai executa pedepsele, iar banii rămân în…    Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, afirmă, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la AGERPRES, că adoptarea unei legi ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Mâine elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1, din localitatea Izvoarele, vor sta acasă! Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Giurgiu informează că Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Giurgiu a decis suspendarea cursurilor de ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03 Luni , la puțin după miezul nopții, trei cetățeni sirieni au încercat să intre în România cu documente false…Ce modalitate de acces… Luni, 16 ianuarie, în jurul orei 03.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat ... Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 5:03