Muntenia News | Homepage

A putrezit marul in Arges ? PMP, un veritabil Domozina al politicii locale

👤Scris de Stefan Pop 🕔20.Mar 2014 Citit de 256 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Marturisesc ca simpatizam acum cateva luni cu ceea ce era atunci Fundatia Miscarea Populara. Idei noi, sanatoase. Oameni noi, sanatosi si nealterati politici. O noua viziune… pe hartie si in mintile fondatorilor dar nepuse inca in practica. La nici jumatate de an bunele intentii ale fundatiei s-au transformat ca prin minune in acelasi gen de a face politica pe care il stim de mai bine de 20 de ani. Si uite asa a aparut PMP, un partid in care toti voiajorii politici si-au gasit cate un cuib, altii asteapta la cotitura sa prinda cate un post in noile structuri ale partidului iar fondatorii, ei bine, fondatorii au sesizat imediat derapajul si au preferat sa se retraga considerandu-se tradati. A plecat Papahagi, a plecat si Elenina Nicut iar portdrapelul Cristian Diaconescu, decent, pare a renunta definitiv la noul curent ce tinde pe zi ce trece sa devina periculos.

Si in Arges totul incepuse frumos si promitator. Acum partidul a incaput pe mana unora care nu mai departe de 2012 se gudurau si lingeau talpile lui Mircea Andrei. Presa din Arges, saraca si deloc cinstita, avand in vedere si conjuctura politica actuala, s-a reorientat rapid mirosind ca pot suge abitir la tata PMP . Avand in frunte pe un anume Daniel Dragomir (nu prea imi spune mare lucru numele acestui nene), PMP Arges chiar da de lucru la presa: comunicate de presa. Atat si nimic mai mult. E un fel de a oracai din birou pe seama altor comunicate de presa ale altor partide sau de a comenta haotic actiunile adversarilor politici. Atat si nimic mai mult. Nu tu o actiune concreta, nu tu o luare de pozitie pertinenta cu privire la marile probleme ale Argesului, si vai, sunt destule, nu tu vizite pe drumurile rupte ale Argesului pentru a lua contact cu cei carora le comentezi din birou, ce ? Ceea ce stim cu toti … Ca de-aia zic, in Arges marul popular a cam putrezit inainte sa se coaca iar de vina sunt viermii adusi in partid fara o evaluare serioasa a bunelor lor intentii.

Asadar Partidul Miscare Populara este in Arges doar un comentator. Sta, bine merci, in ghereta sa si, ca un veritabil Domozina, oracaie cat il tin bojogii cand e vreo faza mai incinsa pe terenul politicii argesene. Ca PSD e in off-side, ca Pendiuc a faultat, ca Ponta a bagat un mare gol in in buzunarele companiilor din judet… Atat si nimic mai mult ! Nicun efect, nicio schimbare de situatie, nimic nou sub soarele Argesului. Pai ce ati fi vrut, ca nici Domozina nu schimba soarta meciurilor sau anula vreun penalty. Suntem satui de comenatori. Ii vedem zilnic prin ziare, pe la TV, pe strada, la piata, prin parcuri… Cat PMP va ramane la statutul de Domozina al politicii, fara a se implica efectiv in a schimba ceva , nu prevad un viitor stralucit, cu tot efortul lor de a prelua fraile presei de la raposatul (politic) Nicolescu. In aceste conditii marul popular, plin de viermi, va cadea din copacul cocarjat de atatea altoiuri al politicii argesene.

Articole Similare

Sapte persoane duse in arestul IPJ – Lista celor care clonau carduri

Sapte persoane duse in arestul IPJ – Lista celor care clonau carduri

În urma descinderilor ce au avut loc joi, 7 persoane au fost reţinute, pe bază

Accident în centrul Piteştiului! A lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Accident în centrul Piteştiului! A lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Accident în centrul Piteştiului. O femeie de 66 de ani a fost lovită chiar pe

COD GALBEN in Arges – Vin geruri naprasnice !

COD GALBEN in Arges – Vin geruri naprasnice !

ANM a emis o atenţionare meteorologică cod galben de vreme deosebit de rece, valabilă în

ACCIDENT – Porsche Cayenne facut zob de un sofer grabit

ACCIDENT – Porsche Cayenne facut zob de un sofer grabit

În urmă cu puțin timp, în comuna Dâmbovicioara, pe DN 73, Pitești-Brașov, a avut loc

Desi luni si marti bugetarii sunt liberi – Primaria Mioveni lucreaza

Desi luni si marti bugetarii sunt liberi – Primaria Mioveni lucreaza

În zilele de 23 și 24 ianuarie, primăria Mioveni va avea un program special la