Muntenia News | Homepage

A putrezit marul in Arges ? PMP, un veritabil Domozina al politicii locale

👤Scris de Stefan Pop 🕔20.Mar 2014 Citit de 265 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Marturisesc ca simpatizam acum cateva luni cu ceea ce era atunci Fundatia Miscarea Populara. Idei noi, sanatoase. Oameni noi, sanatosi si nealterati politici. O noua viziune… pe hartie si in mintile fondatorilor dar nepuse inca in practica. La nici jumatate de an bunele intentii ale fundatiei s-au transformat ca prin minune in acelasi gen de a face politica pe care il stim de mai bine de 20 de ani. Si uite asa a aparut PMP, un partid in care toti voiajorii politici si-au gasit cate un cuib, altii asteapta la cotitura sa prinda cate un post in noile structuri ale partidului iar fondatorii, ei bine, fondatorii au sesizat imediat derapajul si au preferat sa se retraga considerandu-se tradati. A plecat Papahagi, a plecat si Elenina Nicut iar portdrapelul Cristian Diaconescu, decent, pare a renunta definitiv la noul curent ce tinde pe zi ce trece sa devina periculos.

Si in Arges totul incepuse frumos si promitator. Acum partidul a incaput pe mana unora care nu mai departe de 2012 se gudurau si lingeau talpile lui Mircea Andrei. Presa din Arges, saraca si deloc cinstita, avand in vedere si conjuctura politica actuala, s-a reorientat rapid mirosind ca pot suge abitir la tata PMP . Avand in frunte pe un anume Daniel Dragomir (nu prea imi spune mare lucru numele acestui nene), PMP Arges chiar da de lucru la presa: comunicate de presa. Atat si nimic mai mult. E un fel de a oracai din birou pe seama altor comunicate de presa ale altor partide sau de a comenta haotic actiunile adversarilor politici. Atat si nimic mai mult. Nu tu o actiune concreta, nu tu o luare de pozitie pertinenta cu privire la marile probleme ale Argesului, si vai, sunt destule, nu tu vizite pe drumurile rupte ale Argesului pentru a lua contact cu cei carora le comentezi din birou, ce ? Ceea ce stim cu toti … Ca de-aia zic, in Arges marul popular a cam putrezit inainte sa se coaca iar de vina sunt viermii adusi in partid fara o evaluare serioasa a bunelor lor intentii.

Asadar Partidul Miscare Populara este in Arges doar un comentator. Sta, bine merci, in ghereta sa si, ca un veritabil Domozina, oracaie cat il tin bojogii cand e vreo faza mai incinsa pe terenul politicii argesene. Ca PSD e in off-side, ca Pendiuc a faultat, ca Ponta a bagat un mare gol in in buzunarele companiilor din judet… Atat si nimic mai mult ! Nicun efect, nicio schimbare de situatie, nimic nou sub soarele Argesului. Pai ce ati fi vrut, ca nici Domozina nu schimba soarta meciurilor sau anula vreun penalty. Suntem satui de comenatori. Ii vedem zilnic prin ziare, pe la TV, pe strada, la piata, prin parcuri… Cat PMP va ramane la statutul de Domozina al politicii, fara a se implica efectiv in a schimba ceva , nu prevad un viitor stralucit, cu tot efortul lor de a prelua fraile presei de la raposatul (politic) Nicolescu. In aceste conditii marul popular, plin de viermi, va cadea din copacul cocarjat de atatea altoiuri al politicii argesene.

Articole Similare

Intr-un cadru festiv, primarul Baciu de la Corbi va da bani familiilor cu bebelusi

Intr-un cadru festiv, primarul Baciu de la Corbi va da bani familiilor cu bebelusi

In data de 25.03.2017, Sambata , orele 12,00, parintii copiilor nou nascuti, care au depus

A fost avalansa la Balea – Pericol major in continuare

A fost avalansa la Balea – Pericol major in continuare

O nouă avalanșă a avut loc marți, la Bâlea, în Munții Făgăraș, o zonă turistică

Vrei sa fi pompier? Incep inscrierile si in Arges

Vrei sa fi pompier? Incep inscrierile si in Arges

Şanse pentru tinerii care doresc să devină pompieri Instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și

Maine, sedinta de consiliu la Bughea de Jos – Se aproba bugetul

Maine, sedinta de consiliu la Bughea de Jos – Se aproba bugetul

JOI 23 martie 2016 orele 17,00 la sediu , Consiliul local al comunei Bughea de

OFICIAL astazi au fost numiti prefectul si subprefectul de Arges

OFICIAL astazi au fost numiti prefectul si subprefectul de Arges

Executivul a adoptat în ședința de astăzi o serie de Hotărâri privind încetarea exercitării unor