Muntenia News | Homepage

60 de tineri din 25 de tari ale lumii vin in vizita in Arges

👤Scris de Maria Radu 🕔17.Iul 2014 Citit de 500 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Cea mai mare organizatie de studenti din lume, AIESEC, deruleaza in perioada 20 iulie – 31 august, proiectul international “Discovery Romania Beyond Dracula”, proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, ce isi propune imbunatatirea imaginii Romaniei la nivel international si national, in randul populatiei tinere, prin promovarea culturii si patrimoniului national, dar si prin incurajarea voluntariatului in randul tinerilor. Astfel, timp de 7 saptamani, 60 de tineri din 25 de tari vor veni in tara noastra pentru a explora frumusetile Romaniei, pentru a face cunostinta cu fascinanta cultura romaneasca si pentru a-si face noi prieteni si vor participa la traininguri profesionale de pregatire pe teme precum jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video si social media.

In perioada 24 iulie-17 august, tinerii internationali vor participa la vizite de studiu in orasele filiale AIESEC printre care se numara si orasul Pitesti, in mediul rural din imprejurimile acestuia, cat si in zonele turistice cunoscute.

„Ideea proiectului a venit de la faptul ca tara noastra se identifica nu doar cu Dracula, ci si cu multe alte lucruri cu care noi, romanii, ne mandrim. Vom invita 60 de tineri din 25 de tari pentru a le face cunoscute frumusetile tarii noastre, pentru a ne cunoaste cultura si pentru a spune si altora experientele pe care le-au trait aici. Venind in ajutorul strategiei nationale de creare a unei imagini pozitive la nivel global, noi consideram ca o promovare neconventionala, de tip testimonial, prin care strainii sa le transmita prietenilor de acasa experientele reale pe care le-au trait in Romania, este una cu un impact mare si vizibil pe termen mediu si lung. Si cum Social Media reprezinta cele mai importante canale de comunicare in masa la ora actuala, grupurile sociale ale participantilor din strainatate vor fi informate zilnic cu privire la experientele pe care prietenii lor le au in Romania”, declara Izabela Catiru, Chief Marketing Officer AIESEC Romania.

Articole Similare

SCANDAL MONSTRU LA CURTEA DE ARGEŞ – POLIŢIA A INTERVENIT ÎN FORŢĂ

SCANDAL MONSTRU LA CURTEA DE ARGEŞ – POLIŢIA A INTERVENIT ÎN FORŢĂ

Două gupuri de tineri s-au incăierat, azi noapte, la Curtea de Arges şi numai intervenţia

Razie a jandarmilor si poliţiştilor, azi noapte, la Arefu si Corbeni

Razie a jandarmilor si poliţiştilor, azi noapte, la Arefu si Corbeni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și cei ai Secției de Poliție Rurală

La Albeşti, tineri prinşi la furat din maşini

La Albeşti, tineri prinşi la furat din maşini

În data de 14 iulie a.c., în urma unei sesizări primite prin dispeceratul 112, polițiștii

ACUM ! Bărbat înecat in Argeş

ACUM ! Bărbat înecat in Argeş

În urmă cu puțin timp un apel la 112 anunța ca in Poiana Lacului, in

ACUM ! Accident grav in Argeş cu doua victime: un motociclist si o șoferiță

ACUM ! Accident grav in Argeş cu doua victime: un motociclist si o șoferiță

În urmă cu puțin timp un grav accident rutier a avut loc in Pitesti, pe