Muntenia News | Homepage

60 de tineri din 25 de tari ale lumii vin in vizita in Arges

👤Scris de Maria Radu 🕔17.Iul 2014 Citit de 381 ori Sursa: ZIARULPROFIT

Cea mai mare organizatie de studenti din lume, AIESEC, deruleaza in perioada 20 iulie – 31 august, proiectul international “Discovery Romania Beyond Dracula”, proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, ce isi propune imbunatatirea imaginii Romaniei la nivel international si national, in randul populatiei tinere, prin promovarea culturii si patrimoniului national, dar si prin incurajarea voluntariatului in randul tinerilor. Astfel, timp de 7 saptamani, 60 de tineri din 25 de tari vor veni in tara noastra pentru a explora frumusetile Romaniei, pentru a face cunostinta cu fascinanta cultura romaneasca si pentru a-si face noi prieteni si vor participa la traininguri profesionale de pregatire pe teme precum jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video si social media.

In perioada 24 iulie-17 august, tinerii internationali vor participa la vizite de studiu in orasele filiale AIESEC printre care se numara si orasul Pitesti, in mediul rural din imprejurimile acestuia, cat si in zonele turistice cunoscute.

„Ideea proiectului a venit de la faptul ca tara noastra se identifica nu doar cu Dracula, ci si cu multe alte lucruri cu care noi, romanii, ne mandrim. Vom invita 60 de tineri din 25 de tari pentru a le face cunoscute frumusetile tarii noastre, pentru a ne cunoaste cultura si pentru a spune si altora experientele pe care le-au trait aici. Venind in ajutorul strategiei nationale de creare a unei imagini pozitive la nivel global, noi consideram ca o promovare neconventionala, de tip testimonial, prin care strainii sa le transmita prietenilor de acasa experientele reale pe care le-au trait in Romania, este una cu un impact mare si vizibil pe termen mediu si lung. Si cum Social Media reprezinta cele mai importante canale de comunicare in masa la ora actuala, grupurile sociale ale participantilor din strainatate vor fi informate zilnic cu privire la experientele pe care prietenii lor le au in Romania”, declara Izabela Catiru, Chief Marketing Officer AIESEC Romania.

Articole Similare

EXCLUSIV! Argeşul se poate mândri – Stefan Deaconu reprezintǎ judeţul la nivel internaţional

EXCLUSIV! Argeşul se poate mândri – Stefan Deaconu reprezintǎ judeţul la nivel internaţional

Infiinţatǎ în urmǎ cu peste 60 de ani, Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângǎ

113 locuri de muncǎ disponibile la DACIA

113 locuri de muncǎ disponibile la DACIA

Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu aproximativ 18.000

Incredibil ! O invǎţǎtoare din Piteşti refuzǎ sǎ primeascǎ un elev în clasǎ

Incredibil ! O invǎţǎtoare din Piteşti refuzǎ sǎ primeascǎ un elev în clasǎ

#Tudosoiu e ferm şi spune cǎ aşa ceva e inadmisibil Problemele în învǎţǎmântul românesc şi implicit

La 73 de ani s-a SPANZURAT – Motiv incredibil!

La 73 de ani s-a SPANZURAT – Motiv incredibil!

Motiv incredibil al unui batrand din Pitesti de a se sinucide. Barbatul in varsta de

Primaria si Spitalul Curtea de Arges date in judecata ! 

Primaria si Spitalul Curtea de Arges date in judecata ! 

Asa cum era de anticipat, concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal Curtea